Τα τρακτέρ στους δρόμους και στον Τύρναβο

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2019 22:00
Από τη χθεσινή συγκέντρωση στον Τύρναβο Από τη χθεσινή συγκέντρωση στον Τύρναβο

Εξαγριωμένοι ήταν χθες κατά τη διάρκεια της έκτακτης συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου, στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο.

Στη σύσκεψη κυριάρχησε η αντίδραση των αγροτών στα όσα δήλωσε στον Τύρναβο την περασμένη Τετάρτη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στ. Αραχωβίτης, ενώ μετά από έντονη συζήτηση και κριτική κατά των αποφάσεων της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου για τους αγρότες, αποφασίστηκε μεθαύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Λάρισα καθώς επίσης να συμμετάσχουν μαζικά στις αγροτικές κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ στους δρόμους συντασσόμενοι με την απόφαση που πάρθηκε το πρωί στις Σέρρες από την Πανελλαδική Γραμματεία των Μπλόκων.

Αναλυτικότερα, τη Δευτέρα στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Λάρισας οι αγρότες θα διαμαρτυρηθούν για τις εξευτελιστικές, όπως λένε, αποζημιώσεις που λαμβάνουν αυτές τις ημέρες οι αμπελοκαλλιεργητές, καθώς και για τις άδικες όπως υποστηρίζουν εξαιρέσεις για ροδάκινα και αχλάδια.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης στον Τύρναβο η ένταση ανέβηκε όταν έγινε αναφορά από τους παρευρισκόμενους αγρότες στις προτάσεις του κ. Αραχωβίτη για το χύμα τσίπουρο θεωρώντας την επίσκεψη αυτή «προεκλογική φιέστα».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass