Στόχος η ενίσχυση των μικρών οινοποιείων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2019 15:50

Ζητήματα στρατηγικής ανάπτυξης των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων, κυρίως μέσω δράσεων που θα στοχεύουν στην προβολή και ανάδειξη των θεμάτων της ελληνικής οινικής αγοράς, όπως προγράμματα προώθησης προϊόντων, τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια συνάντησης εκπροσώπων του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (Σ.Μ.Ο.Ε.), με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη, παρουσία και του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκου Παπαδόπουλου.

Ακολούθησε συνάντηση με την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε φορολογικά θέματα και ειδικότερα στο θετικό μέτρο της κατάργησης του Εδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί. Οι μικροί οινοποιοί, που εκπροσωπήθηκαν από τον αντιπρόεδρο του ΣΜΟΕ Γιάννη Παπαργυρίου και τη νομική σύμβουλο Ελένη Χρυσικοπούλου, ζήτησαν τη στήριξη της κυβέρνησης, ούτως ώστε να καταστήσουν τις επιχειρήσεις τους πιο ανταγωνιστικές.

Ο Ν. Παπαδόπουλος, από την πλευρά του, υπογράμμισε «την ανάγκη για αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης στα μικρά οινοποιεία», ενώ ανέφερε ότι «οι μικροί οινοπαραγωγοί οφείλουν να έχουν εκπροσώπηση και φωνή, έτσι ώστε να διεκδικούν τα αιτήματά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Επιπλέον, αναφέρθηκε «στα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τα οποία παράγουν αλλά και στις σπουδαίες διακρίσεις που έχουν επιτύχει σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο εμπόριο» επισημαίνοντας ότι «για να στηθούν τέτοιες μικρές βιώσιμες επιχειρήσεις υπάρχει πάντα κόπος και πολύ μεράκι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass