Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα διοίκηση στους αμβυκούχους του Τυρνάβου

Προηγήθηκε γενική συνέλευση και ενημέρωση προς τα μέλη

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2019 22:16

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Σύλλογος Αμβυκούχων Αμπελουργών Στεμφυλοπνεύματος Τυρνάβου, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και γενικής συνέλευσης που προηγήθηκε, στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου.

Στη γενική συνέλευση ο πρόεδρος Λάσκος Μανδηλάς και η απερχόμενη διοίκηση ενημέρωσαν τα μέλη για τη δράση του συλλόγου το προηγούμενο διάστημα, όπως η σημαντική συμμετοχή των αμβυκούχων στο Μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια, καθώς και η συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών με την κυβερνητική αντιπροσωπεία στην Αθήνα όπου μεταξύ των αιτημάτων ήταν και αυτά των αμβυκούχων αμπελουργών.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στην εκλογική διαδικασία ψήφισαν 90 μέλη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της καταμέτρησης στη νέα διοίκηση του συλλόγου εκλέγονται οι: Τσικριτσής Αντώνιος 64 ψήφοι, Μανδηλάς Λάσκος 46, Πούρικας Δημήτριος 41, Αγραφιώτης Κωνσταντίνος 39, Μαλάκος Νικόλαος 37, Μουσιάρης Κωνσταντίνος 31 και Κάιβας Αθανάσιος 22.

Πρώτος αναπληρωματικός εκλέχτηκε ο κ. Αστέριος Νάκας με 14 ψήφους.

Ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος θα συγκαλέσει μέσα στην εβδομάδα την πρώτη συνεδρίαση για να συγκροτηθεί σε σώμα και να γίνει η κατανομή αξιωμάτων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα