ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ SIPCAM - OXON

Η επένδυση σε νέες τεχνολογίες δίνει τις λύσεις!

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2019 15:11

Η αγροτική παραγωγή, ένας από τους «πνεύμονες» τις ελληνικής οικονομίας, δέχεται πολύπλευρες πιέσεις.

Η αύξηση του καλλιεργητικού κόστους, ο διεθνής ανταγωνισμός, οι φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις, η μείωση χρηματοδότησης και επιδοτήσεων, συνθέτουν ένα αντίξοο περιβάλλον για τον αγρότη. Μία από τις λίγες εναλλακτικές είναι η βελτίωση της παραγωγής για την επίτευξη όσο το δυνατόν καλύτερης απόδοσης με το χαμηλότερο κόστος.

 

Επένδυση στην τεχνολογία

Ο πολυεθνικός όμιλος SIPCAM - OXON ξεκινώντας πριν από 70 έτη, διαθέτει παραγωγικές μονάδες σε διάφορα σημεία του πλανήτη, με δραστηριότητα στη σύνθεση δραστικών ουσιών και σκευασμάτων φυτοπροστασίας, τόσο για προληπτικές όσο και για θεραπευτικές εφαρμογές. Κοινό χαρακτηριστικό τους, ότι ενσωματώνουν μοναδικές καινοτομίες, που είναι αποτέλεσμα πολυετών επενδύσεων σε έρευνα και ανάπτυξη. Σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραματίζει η συμμετοχή στη μετοχική σύνθεση της SIPCAM, των κολοσσών SUMITAGRO και NIHON NOHIAKU, δύο οργανισμών που κατ’ εξοχήν παράγουν τεχνολογία για την ιαπωνική αγορά.

 

Πρωτοπόρος στη βαμβακοκαλλιέργεια

Η SIPCAM επένδυσε και επενδύει μεγάλα ποσά στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων φυτοπροστασίας για τις κυριότερες ελληνικές καλλιέργειες, με έμφαση στην καλλιέργεια του βαμβακιού. Καλύπτοντας όλα τα καλλιεργητικά στάδια του «βασιλιά του κάμπου», διαθέτει σκευάσματα όπως το AXIONCOMBIZC και το TURBINE 365CS, βασισμένα στην προηγμένη μικροκάψουλα MicroPlus® που εξασφαλίζει σταθερή και πλήρη αποδέσμευση της δραστικής ουσίας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Επίσης επενδύει για την Ευρωπαϊκή Έγκριση του μοναδικού εκλεκτικού ζιζανιοκτόνου STAPLESL, κατάλληλου για μεταφυτρωτικές εφαρμογές που ελαχιστοποιούν την ανάγκη χειρωνακτικού σκαλίσματος.

 

Επενδύσεις στα προϊόντα ειδικής θρέψης

Η στρατηγική του ομίλου SIPCAM-OXON, για επέκταση στα εξειδικευμένα προϊόντα ειδικής θρέψης, υλοποιείται διεθνώς με μια σειρά από συμμαχίες και εξαγορές, στην Ελβετία, στην Αυστραλία αλλά και την Ελλάδα. Από τις αρχές του έτους η SIPCAM Ελλάς διαθέτει μια πλήρη γκάμα φυτοπροστατευτικών και προϊόντων ειδικής θρέψης. Μεταξύ αυτών και όλα τα σχετικά σκευάσματα της DELTA GAMMA AGRO, τα οποία η SIPCAL Ελλάς εξαγόρασε πρόσφατα.

Για να υποστηρίξει την επέκτασή της, η SIPCAM Ελλάς ενισχύει το επιστημονικό της προσωπικό με εξειδικευμένους συνεργάτες, που παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη στους ενδιαφερόμενους.

Όλα τα προϊόντα της SIPCAM Ελλάς παρουσιάζονται στην έκθεση «Agrothessaly» 2019 σήμερα 28.2 και αύριο 1.3.2019.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass