Το νέο φυσικό δημητριακό Tritordeum, έρχεται στην AGROTHESSALY από την ALFA SEEDS

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2019 15:56

Φέτος στην AGROTHESSALY η ALFA SEEDS παρουσιάζει το TRITORDEUM, το νέο φυσικό δημητριακό. Το TRITORDEUM ξεκίνησε με επιτυχία το μακρύ του ταξίδι στην ελληνική αγορά στη φετινή ARTOZA, όπου και δοκιμάστηκε από τους ειδικούς επαγγελματίες του κλάδου και κέρδισε τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον.

Είναι ένα εντελώς νέο δημητριακό που ξεχωρίζει για τα οργανοληπτικά, θρεπτικά και αγρονομικά του πλεονεκτήματα. Απόγονος της διασταύρωσης σκληρού σιταριού και κριθαριού, δίνει τη δυνατότητα στα τελικά προϊόντα για μια σειρά από πολύτιμα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην καλή υγεία, όπως περισσότερες φυτικές ίνες, λουτεΐνη, και ολεϊκό οξύ συγκριτικά με το κοινό σιτάρι. Το TRITORDEUM χωνεύεται πολύ πιο εύκολα από τα άλλα σιτηρά, αφού περιέχει λιγότερη γλουτένη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να μειώσουν την πρόσληψή της. Στην AGROTHESSALY θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το TRITORDEUM οι παραγωγοί και να ενημερωθούν για την καλλιέργειά του που ξεκινά δυναμικά στην Ελλάδα, σε συμβολαιακή γεωργία. Το TRITORDEUM είναι περισσότερο από ένα απλό δημητριακό, συνδυάζοντας την υγεία του καταναλωτή, τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και την εγγύηση του εισοδήματος του παραγωγού, όπως αποδεικνύουν τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά βραβεία που κέρδισε μέσα στο 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ALFA SEEDS, στην Τέντα Α’, Stand C64, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass