Πλήθος επισκεπτών στην «Agrothessaly»

ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2019 15:20

Κοσμοσυρροή αναμένεται το Σαββατοκύριακο στη 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «Agrothessaly», που αποτελεί μια επιτυχημένη σύμπραξη της ΔΕΘ-Helexpo με τον Δήμο Λαρισαίων και η οποία θα αναμένει τους επισκέπτες στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης, στη Λάρισα μέχρι αύριο Κυριακή.

Σε έναν σύγχρονο εκθεσιακό χώρο 25.000 τ.μ. 780 εκθέτες, εταιρείες-leaders στα αγροτικά μηχανήματα και τους εξοπλισμούς για την κτηνοτροφία και τη γεωργία παρουσιάζουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα του κλάδου στη διεθνή σκηνή. Όπως τονίστηκε και στην τελετή των εγκαινίων, η Έκθεση ξεπερνά τα όρια της χώρας και αποκτά διεθνή διάσταση, καθώς οι ξένοι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) προέρχονται από 38 χώρες, ενώ αναμένονται και ξένοι εμπορικοί επισκέπτες με ομαδικές συμμετοχές από τα Βαλκάνια.

Παράλληλες εκδηλώσεις

*Ημερίδα με θέμα «Νέα ΚΑΠ 2021-2027 και Χρηματοδοτικά εργαλεία αγροτών» διοργανώνουν η εφημερίδα “ΑγροΕκφραση” και η τηλεοπτική εκπομπή “Θεσσαλική Γη”, υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ, σήμερα και ώρα 14:30-16:30 στον χώρο των παράλληλων εκδηλώσεων της «Agrothessaly». Εισηγητές της ημερίδας θα είναι οι Βασίλης Κόκκαλης, υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Χαράλαμπος Κασίμης, γενικός γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Κοινοτικών Πόρων του ΥΠΑΑΤ. Στη συγκεκριμένη ημερίδα θα παρουσιαστούν οι αλλαγές που έρχονται με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2021-2027, οι οποίες θα διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο στον αγροτικό χώρο και τι θα σημάνει αυτό στην πράξη για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους της χώρας μας.

*Στις 10 π.μ. εκδήλωση της ΙΝΑΣΟ ΠΑΣΕΓΕΣ για την παρουσίαση με θέμα: «Πρωτοβουλίες, Δράσεις και Στόχοι της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ. Οι εξελίξεις στη Νέα ΚΑΠ για την περίοδο 2020-2027. Ευρωπαϊκό έργο uP_running: συμπεράσματα από τις επιδεικτικές δράσεις του έργου στην Ελλάδα και Κτηνοτροφία: Δυνατότητες Προοπτικές».

*Στις 12 μ. από την Q & Q Analysis Χημικά και μικροβιολογικά εργαστήρια, παρουσίαση με θέμα «Ποιότητα και ασφάλεια αγροκτηνοτροφικών Προϊόντων».

*Στις 6 μ.μ. από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με τον Αγροδιατροφικό τομέα, τον τουρισμό και την άμεση σχέση των δύο τομέων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass