Ενημέρωση από το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»

ΣΤΗΝ AGROTHESSALY

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2019 15:50

Tο πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» εγκαινιάζει μια σειρά μηνιαίων εκδηλώσεων (Toolkit events) που απευθύνονται σε νέους αγρότες και επιχειρηματίες του χώρου της αγροδιατροφής.

Στόχος των εκδηλώσεων αυτών είναι να παρουσιάσουν μια ποικιλία θεματικών που θα λειτουργήσει ως «εργαλειοθήκη» για τη νέα γενιά επιχειρηματιών του αγροδιατροφικού κλάδου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικά εργαλεία για την ενίσχυση της δραστηριότητάς τους. Η Λάρισα θα είναι ο δεύτερος σταθμός για τη δράση, καθώς αύριο Κυριακή 3 Μαρτίου (10.00 – 11.30) στο πλαίσιο της Agrothessaly 2019 στην αίθουσα Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Μικροπιστώσεις: Ένα εργαλείο για νέους επιχειρηματίες στον κλάδο της αγροδιατροφής».

Οι εκδηλώσεις θα διοργανώνονται κάθε φορά σε διαφορετικά μέρη στην Ελλάδα, φιλοδοξώντας να φτάσουν όπου υπάρχει συγκεντρωμένος αγροτικός πληθυσμός και μεγαλύτερη ανάγκη για ενημέρωση και υποστήριξη. Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία θα πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου αλλά θα συμπεριλαμβάνουν και παρουσιάσεις καλών πρακτικών από τους ίδιους τους νέους που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα. Περισσότερες πληροφορίες για τις επόμενες εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν σύντομα στον επίσημο ιστότοπο του προγράμματος http://generationag.org.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» είναι μια πρωτοβουλία ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας των νέων στον αγροδιατροφικό τομέα, της οποίας ηγείται το Πανεπιστήμιο Rutgers σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass