Τα σταφύλια... της χαράς στον Τύρναβο

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΑ 500 ΜΕΛΗ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ *ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΓΟΥ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2019 22:22
«Πρώτος με διαφορά ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου» δηλώνει ο πρόεδρός του Χρ. Τσιτσιρίγγος «Πρώτος με διαφορά ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου» δηλώνει ο πρόεδρός του Χρ. Τσιτσιρίγγος

Πρόωρος πασχαλινός «μποναμάς» για πάνω από 500 οικογένειες μέλη – συνεταίρους του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, από τον Τύρναβο, τον Αμπελώνα, το Δαμάσι και τα άλλα χωριά της περιοχής, αφού κατατέθηκαν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Πρόκειται για το υπόλοιπο 30%, ποσό εξόφλησης των χρημάτων που είχαν να λαμβάνουν οι συνέταιροι από την παράδοση των σταφυλιών εισκόμισης από την εισκομιστική περίοδο 2018.

Το θετικό της υπόθεσης είναι επίσης ότι η διοίκηση του Οινοποιείου Τυρνάβου σε συνεργασία με τη διεύθυνση, το οικονομικό τμήμα και το υπόλοιπο στελεχιακό δυναμικό κατόρθωσαν και πέρυσι να εξασφαλίσουν υψηλές τιμές κατά ποικιλία σταφυλιών. Όταν πέρυσι σε άλλες περιοχές της χώρας τα οινοποιήσιμα σταφύλια πουλήθηκαν κατά μέσο όρο και κατά ποικιλία περίπου στα 0,23 – 0,24 λεπτά του ευρώ, οι παραγωγοί συνέταιροι του Οινοποιείου Τυρνάβου εξασφάλισαν τιμή τουλάχιστον κατά 30% πάνω από εκείνες στην υπόλοιπη χώρα.

Ικανοποιημένοι δηλώνουν και οι συνέταιροι οι οποίοι πολλές μέρες πριν τις γιορτές του Πάσχα έχουν ήδη τις τσέπες τους «ζεστές» και γεμάτες χρήματα.

Παράλληλα, τα χρήματα αυτά θα δώσουν μια τεράστια οικονομική ανάσα στην τοπική αγορά, αφού οι περισσότεροι αγρότες έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους και κυρίως επαγγελματίες τις οποίες τώρα θα αποπληρώσουν.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος του Οινοποιείου κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος σημείωσε: «Νιώθω ικανοποιημένος που το Οινοποιείο Τυρνάβου, ένας συνεταιρισμός πρώτος σε επίπεδο χώρας, μακράν άλλων μέσα από χρηστή διοίκηση, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών στη χώρα, συνεχίζει την ανοδική του πορεία προσφέροντας ικανοποιητικό εισόδημα στα μέλη του συνεταίρους, ποιότητα στα προϊόντα του, αλλά και ουσιαστική οικονομική στήριξη στην τοπική αγορά. Και φέτος πολύ νωρίτερα από τις γιορτές του Πάσχα δώσαμε στα μέλη το υπόλοιπο 30% εξοφλώντας τις υποχρεώσεις μας προς αυτούς για το 2018 με ευχές για καλές γιορτές ενόψει του Πάσχα και καλή συνέχεια στη νέα καλλιεργητική περίοδο του 2019».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass