Στην υδροδότηση ποιμνιοστασίων στη Ροδιά προχωρά η Περιφέρεια

Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2019 15:37

Στην αξιοποίηση γεώτρησης μέσω της κατασκευής αγωγού, ποτίστρας και δεξαμενής αποθήκευσης νερού προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με σκοπό την υδροδότηση ποιμνιοστασίων στη θέση «Χονδρομαγούλα» του Δ.Δ. Ροδιάς του Δήμου Τυρνάβου.

Πιο συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση κατασκευής του έργου συνολικού προϋπολογισμού 230.000 ευρώ. ««Η μείωση της ενασχόλησης με την κτηνοτροφία αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Ως αιρετή Περιφέρεια στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της παραγωγής, με πράξεις και έργα δίνουμε λύσεις μέσω των υπηρεσιών μας στη βελτίωση της καθημερινότητας των κτηνοτρόφων και τη μείωση του κόστους παραγωγής. Σε συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου προχωράμε το επόμενο διάστημα στην υλοποίηση ενός έργου σημαντικού ύδρευσης που ενισχύει την παραγωγή στη Ροδιά του Δήμου Τυρνάβου. Η επιθυμητή και επιδιωκόμενη – στα λόγια τουλάχιστον – από όλους στροφή στην παραγωγή και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας δεν μπορεί να γίνει ούτε επί χάρτου ούτε σε δοκιμαστικό σωλήνα» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στο συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνονται εργασίες αξιοποίησης υδρευτικής γεώτρησης, κατασκευή αγωγού, κατασκευή ποτίστρας και δεξαμενής αποθήκευσης νερού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass