Θα πληρωθούν οι «ξεχασμένες» εξισωτικές του 2013 και 2014;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΕΛΛΑ ΠΡΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2019 15:32

Να πληρωθούν οι κτηνοτρόφοι, που είτε έμειναν εντελώς εκτός πληρωμών, είτε έλαβαν μικρότερα από τα ποσά που τους αναλογούσαν, τις εξισωτικές αποζημιώσεις για τα έτη 2013 και 2014, ζητά ο αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στ. Αραχωβίτη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, σε σχετική ερώτηση, επισημαίνει πως “τα προβλήματα του κτηνοτροφικού κόσμου είναι ήδη οξυμένα, με δυσβάσταχτους φόρους, παράλογες εισφορές, χαμηλές τιμές στα παραγόμενα προϊόντα, ελλιπείς ελέγχους και ελληνοποιήσεις”, υπενθυμίζοντας πως “η Κυβέρνηση έχει υποσχεθεί επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος από το 2015”.

Αναλυτικά η ερώτηση του Λαρισαίου βουλευτή:

Χιλιάδες κτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα αναμένουν την πληρωμή των εξισωτικών αποζημιώσεων για το 2013 και για το 2014. Πρόκειται για κτηνοτρόφους, που είτε έμειναν εντελώς εκτός πληρωμών, είτε έλαβαν μικρότερα από τα ποσά που τους αναλογούσαν.

Επειδή τα προβλήματα του κτηνοτροφικού κόσμου είναι ήδη οξυμένα, με δυσβάσταχτους φόρους, παράλογες εισφορές, χαμηλές τιμές στα παραγόμενα προϊόντα, ελλιπείς ελέγχους, ελληνοποιήσεις.

Επειδή υπάρχουν υποσχέσεις από το 2015, για πληρωμή των εν λόγω εξισωτικών.

ΕΡΩΤΑΣΘΕ Κύριε Υπουργέ

Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε για να πληρωθούν οι κτηνοτρόφοι τις εξισωτικές αποζημιώσεις του 2013 και 2014 και ποιο το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών σας;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass