Σε πρόγραμμα του ΕΣΥΦ μετέχει ο Δήμος Κιλελέρ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2019 16:00

Στο πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης πλαστικών φιαλών φυτοπροστατευτικών προϊόντων 2019 που υλοποιεί ο Ελληνικός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ) συμμετέχει ο Δήμος Κιλελέρ. Σε σχετική ανακοίνωση ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθαριότητας και Πρασίνου Χρήστος Χατζούλης δήλωσε τα εξής:

«Ο Δήμος Κιλελέρ, ύστερα από ενέργειες της Αντιδημαρχίας Αγροτικής Ανάπτυξης εντάχθηκε στις περιοχές που είναι στο πλάνο του ΕΣΥΦ για την υλοποίηση του προγράμματος. Το πρόγραμμα προβλέπει δύο συλλογές πλαστικών φιαλών φυτοπροστατευτικών προϊόντων για το 2019. Ο Δήμος διαθέτει κατάλληλο μέσο (απορριμματοφόρο ανακύκλωσης) για την αποκομιδή και μεταφορά των φιαλών από τα σημεία συλλογής που θα ορίσουμε προς το συνεργαζόμενο ΚΔΑΥ. Οι συλλογές θα πραγματοποιούνται στα επιλεγμένα σημεία, παρουσία υπεύθυνου ελεγκτή για τον μακροσκοπικό έλεγχο και την καταγραφή των στοιχείων των γεωργών. Η μεθοδολογία της συλλογής και του ελέγχου των φιαλών θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή και συνεπής στον κώδικα ορθών γεωργικών πρακτικών.

Η έναρξη του προγράμματος διαφυλάττει την εμπιστοσύνη των γεωργών στο σύστημα και συμβάλλει στη διατήρηση και τη μελλοντική πορεία του προγράμματος. Με τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα του ΕΣΥΦ καταδεικνύουμε για άλλη μια φορά την ευαισθησία της δημοτικής αρχής σε ζητήματα καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass