Ζητείται άμεση καταβολή των αποζημιώσεων

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΧΑΛΑΖΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2019 15:22

Μετά τις έντονες και μεγάλης διάρκειας χαλαζοπτώσεις της 27ης Απριλίου που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγιάς και περιοχές του Δήμου Κιλελέρ και του Δήμου Τεμπών, κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ με επικεφαλής τον δ/ντή κ. Μιχάλη Λιόντο και υπηρεσιακούς παράγοντες του οργανισμού, επισκέφτηκαν τις πληγείσες περιοχές.


Οι καλλιέργειες που επλήγησαν είναι κυρίως δενδρώδεις, αμπέλια, σιτηρά, βαμβάκι, βιομηχανική ντομάτα και κηπευτικά. Συστήθηκε στους πληγέντες παραγωγούς να υποβάλουν δηλώσεις εντός των χρονικών προθεσμιών που προβλέπονται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ και συστήθηκαν οι απαραίτητες καλλιεργητικές φροντίδες.
Παράλληλα ο αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Μπίλλης ζήτησε από τον δ/ντή του ΕΛΓΑ σύντομες και δίκαιες εκτιμήσεις καθώς και άμεση καταβολή των αποζημιώσεων.
Το κλιμάκιο της Περιφέρειας αποτελούσαν οι αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Υδροικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Απόστολος Μπίλλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Δεσπόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Λαδόπουλος και ο διευθυντής της ΔΑΟΚ ΠΕ Λάρισας κ. Παναγιώτης Καλφούντζος, ενώ παρόντες ήταν ο βουλευτής του Νομού κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Αγιάς κ. Γκουντάρας καθώς επίσης και εκπρόσωποι των υποψηφίων δημάρχων Αγιάς κ. Αγγελάκα και κ. Καλαγιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass