ΜΑΞ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

Ελεγχοι για βαπτίσια σε γάλα-φέτα

Δεσμεύτηκε σε συναντήσεις με κτηνοτρόφους σε Λιβάδι και Δολίχη

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2019 15:48

«Η ΝΔ, εφόσον στις 7 Ιουλίου λάβει ισχυρή εντολή διακυβέρνησης από τους πολίτες, θα σταθεί έμπρακτα δίπλα στον Έλληνα κτηνοτρόφο, ο οποίος υπέστη τα προηγούμενα χρόνια τεράστιες ζημίες από την ανικανότητα και την αβελτηρία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του, την Κυριακή της Πεντηκοστής, στο Λιβάδι Ολύμπου και στη Δολίχη Ελασσόνας.

Μιλώντας με κτηνοτρόφους, ο πρώην υπουργός έγινε αποδέκτης της απογοήτευσής τους για την κατάρρευση των τιμών στο πρόβειο γάλα. Όπως είπαν, οι αθρόες και ανεξέλεγκτες εισαγωγές γάλακτος έχουν συμπιέσει την τιμή παραγωγού, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και κάτω από τα 80 λεπτά, που δεν καλύπτει ούτε καν το κόστος παραγωγής.

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπενθύμισε ότι «όσο ήμουν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οι έλεγχοι κρατούσαν την τιμή του γάλακτος πάνω από το 1 ευρώ το λίτρο. Μετά άρχισε το πάρτι!». Για τις ελληνοποιήσεις και τα «βαφτίσια γάλακτος και φέτας» επανέλαβε τη δημόσια δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας να παταχθούν, τονίζοντας ότι «θα επιβάλλονται παραδειγματικές ποινές που θα αναγκάσουν όλους να συμμορφωθούν με όσα επιτάσσει ο νόμος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass