Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι αγρότες κλείνουν την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 15:45

«Είμαι βέβαιος ότι ο αγροτικός κόσμος στις κάλπες της 7ης Ιουλίου θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό των ευρωεκλογών.

Αυτό είναι το μήνυμα που λαμβάνω καθημερινά από την επαφή μου με τους πολίτες σε όλες τις περιοχές της Λάρισας. Οι αγρότες μπούχτισαν από τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και κλείνουν οριστικά την πόρτα της εξουσίας σε όσους με κάλπικες υποσχέσεις είχαν υφαρπάξει την ψήφο τους. Πλέον εναποθέτουν τις ελπίδες τους στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αναγέννηση της πρωτογενούς παραγωγής, ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας μας». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του σε Κρήνη, Ζωοδόχο Πηγή, Βασιλί, Πολυνέρι, Υπέρεια και Ευύδριο Φαρσάλων.

Ο Θεσσαλός πολιτικός επισήμανε ότι «οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι έχουν πια μέτρο σύγκρισης. Θυμούνται ποιος κατήργησε τον ΟΓΑ και αύξησε τις ασφαλιστικές εισφορές. Ποιος κατήργησε το αγροτικό πετρέλαιο, ενώ δήθεν κόπτονταν για το κόστος παραγωγής. Ποιοι επέτρεψαν τις ανεξέλεγκτες ελληνοποιήσεις γάλακτος που επέφεραν κατάρρευση των τιμών παραγωγού στο αιγοπρόβειο γάλα. Η κυβέρνηση της ΝΔ που θα προκύψει από τις επικείμενες κάλπες θα εργαστεί με συνέπεια για τη μείωση των φορολογικών βαρών των αγροτών -με κίνητρα συμμετοχής σε ομάδες παραγωγών και υγιή συνεταιριστικά σχήματα- και την ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα».

Σχετικά Άρθρα