Συνάντηση και λύσεις ζητούν οι κτηνοτρόφοι

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2019 16:30

Υπουργέ συγχαρητήρια, αλλά πρέπει γρήγορα να δοθούν λύσεις…

Η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με επιστολή της που φέρει την υπογραφή του προέδρου της κ. Γιάννη Γκουρομπίνου, απευθύνεται στον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και σημειώνει:

«Υπουργέ, με την παρούσα επιστολή ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας σάς συγχαίρουμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένα δυναμικό στέλεχος σαν εσάς ανέλαβε το κρίσιμο αυτό Υπουργείο. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μπορέσουμε μαζί να λύσουμε τα πολλά προβλήματα που μαστίζουν τους κτηνοτρόφους όλης της χώρας.

Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος της κτηνοτροφίας έχει χτυπηθεί αλύπητα, με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι να εγκαταλείψουν το επάγγελμα και να σφάξουν τα ζώα τους. Πρέπει άμεσα να δώσουμε μαζί λύσεις για να κρατήσουμε αυτούς που έμειναν στο επάγγελμα και στη συνέχεια να δώσουμε μια ανάπτυξη, γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να αναπτυχθεί ο κλάδος της κτηνοτροφίας στη χώρα μας. Προσβλέπουμε σε άμεση συνάντηση μαζί σας, καθώς τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν και είμαστε σίγουροι ότι με καλή διάθεση και πολλή δουλειά θα βρούμε τις κατάλληλες λύσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass