Παραμένουν σε επιφυλακή οι βαμβακοπαραγωγοί

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2019 22:20

Την επιστροφή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη από το εξωτερικό, ώστε να συζητήσει με τον υφυπουργό Κώστα Σκρέκα τα αιτήματα που έθεσαν στον τελευταίο οι Θεσσαλοί συνδικαλιστές, προχθές Δευτέρα, για την τιμή στο βαμβάκι και να εξαγγείλει δραστικές παρεμβάσεις στην αγορά, αναμένουν οι Λαρισαίοι βαμβακοπαραγωγοί.

Αυτό έγινε γνωστό χθες βράδυ στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Συνεταιρισμό Πλατυκάμπου, όπου ο Ρίζος Μαρούδας και ο Αλέκος Λαχανάς ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους για τη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο με τον Τρικαλινό κυβερνητικό εκπρόσωπο, ενώ χαιρέτησαν τις διαμαρτυρίες που πραγματοποιήθηκαν σε Λάρισα και Καρδίτσα, τις οποίες κυβέρνηση και εκκοκκιστές οφείλουν να λάβουν υπόψιν.

Στη σύσκεψη ασκήθηκε κριτική και στις δύο πλευρές, καθώς όπως τονίστηκε «εστάλη ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση που κάνει πλάτες στους εκκοκκιστές να αλλάξει ρότα, διότι δεν θέλουμε για μία ακόμα χρονιά να χάσουμε αυτά που δικαιούμαστε. Έχουμε τη θέληση, έχουμε τον τρόπο να αποδείξουμε ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας και θα το διεκδικήσουμε με κάθε κόστος και με κάθε θυσία».

 

 Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass