«Να στηριχθεί η βαμβακοπαραγωγή»

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2019 15:22

«Την πρώτη του συνεδρίαση μετά το καλοκαίρι πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή 4 Οκτωβρίου το Αγροτικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, παρουσία του πρώην υφυπουργού και νυν αναπληρωτή τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Βασίλη Κόκκαλη, καθώς και του πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νίκου Παπαδόπουλου» και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «κατά τη συνεδρίαση έγινε συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική συγκυρία, αλλά και για τη δράση και τις προσεχείς πρωτοβουλίες του τμήματος, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα για τα αγροτικά ζητήματα έγινε διεξοδική συζήτηση για το βαμβάκι, όπου τονίστηκε ότι η νέα κυβέρνηση οφείλει να διαφυλάξει τους παραγωγούς, υλοποιώντας τα μέτρα που είχε αποφασίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει, δηλαδή, να στηριχτεί η παραγωγή μέσω της Διεπαγγελματικής Βάμβακος, της θέσπισης «τιμής ημέρας» στα εκκοκκιστήρια και της επιβράβευσης της ποιότητας του προϊόντος. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι το βαμβάκι παραμένει ένα εθνικό προϊόν που φέρνει συνάλλαγμα στη χώρα και ότι ο Ελληνας παραγωγός έχει αποδείξει επανειλημμένα την προτεραιότητα που δίνει στην ποιότητα.

Το Αγροτικό Τμήμα ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ζητάει επιπρόσθετα από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να μην αφήσει στην τύχη της την επικείμενη αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, αλλά να προχωρήσει σύμφωνα με τις προτάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να προστατευθεί η παραγωγή και ο Ελληνας αγρότης».

Επίσης στη συνεδρίαση έγινε αναφορά στην επικείμενη περιοδεία σε Ελασσόνα και Τύρναβο του πρώην υπουργού και νυν τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αραχωβίτη, στην οποία θα συνοδεύεται τόσο από βουλευτές της Λάρισας, την Άννα Βαγενά και τον Βασίλη Κόκκαλη, όσο και από την πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass