Ο ΣΤ. ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ

Συναντήθηκε με δημάρχους, ενημερώθηκε για αγροκτηνοτροφικά

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 22:37

ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Με θερμή χειραψία και ανοιχτή την κεντρική είσοδο του Δημαρχείου υποδέχτηκε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κ. Αραχωβίτη συνόδευαν ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής κ. Βασίλης Κόκκαλης, η βουλευτής κ. Άννα Βαγενά, ο πρώην βουλευτής κ. Ν. Παπαδόπουλος, ο γραμματέας Μ.Ο. Τυρνάβου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Γεωργάκης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Μίγας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φανή Μπίλιου – Λαγκιόλη και κ. Χρήστος Τσιόπας.
Ο κ. Αραχωβίτης επισκέφθηκε ένα από τα πλέον σύγχρονα ποιμνιοστάσια της περιοχής των Ζήση και Χρήστου Παρλίτση στον Αμπελώνα, όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη διαδικασία της παραγωγής του αιγοπρόβειου γάλακτος, ενώ λόγω εποχής παρακολούθησαν και τα γεννητούρια των μικρών αρνιών.
Στη συνέχεια, ο κ. Αραχωβίτης και η αντιπροσωπεία του κόμματος είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στο Δημαρχείο Τυρνάβου με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Κόκουρα για θέματα του Δήμου και κυρίως του πρωτογενούς τομέα, όπως είναι οι αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας. Συζήτηση έγινε επίσης και για το ζήτημα του τσίπουρου, ενώ με παρεμβάσεις του δημάρχου κ. Γιάννη Κόκουρα οι αμβυκούχοι παραγωγοί θα βράσουν και φέτος τσίπουρο όπως και πέρυσι.
Στη συνάντηση στο Δημαρχείο Τυρνάβου παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Αλέξανδρος Τσάτσος, οι αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Γκάτσος, Λάσκος Μανδηλάς, Γιώργος Σακούτσιος και Χριστόφορος Κατσαρός.

ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Με τον δήμαρχο Ελασσόνας συναντήθηκε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης κατά την επίσκεψή του στην Ελασσόνα, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στον νομό Λάρισας.
Στη σύντομη συζήτηση με τον δήμαρχο Ελασσόνας συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αγροτικής παραγωγής, των επενδύσεων στον αγροτικό τομέα και των πολιτικών που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Γάτσας προσέφερε στον πρώην υπουργό το έμβλημα του Δήμου Ελασσόνας και ένα ιστορικό λεύκωμα αφιερωμένο στην απελευθέρωση της πόλης, ενώ ο κ. Αραχωβίτης διαβεβαίωσε τα στελέχη της δημοτικής αρχής ότι ο ίδιος και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας θα βρίσκονται στο πλευρό τους, για να προωθήσουν τα αιτήματα του δήμου στα αρμόδια Υπουργεία. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης και Άννα Βαγενά, ο πρώην βουλευτής Ν. Παπαδόπουλος, ο γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας Θ. Τζιώλας.

Των Κώστα Τσόλα, Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass