Συνεργασία για την προώθηση του τσίπουρου

ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2019 15:44

Συνάντηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών κ. Νικόλαο Θυμάκη συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. κ. Βασίλη Έξαρχο.

Ο κ. Κόκουρας ανέφερε ότι ο Δήμος Τυρνάβου στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα, ενώ δήλωσε πως ευελπιστεί στη συνεργασία μεταξύ του Ινστιτούτου και του Δήμου στο αμέσως επόμενο διάστημα με την έναρξη δράσεων που στόχο θα έχουν την προώθηση του τσίπουρου πανελλαδικά, μέσω εκπαιδευτικών δράσεων.

Ο κ. Θυμάκης από την πλευρά του ενημέρωσε τον δήμαρχο σχετικά με τις δράσεις του Ινστιτούτου και το εύρος αυτών, ενώ εκδήλωσε το ενδιαφέρον του Ινστιτούτου για δήμους του πρωτογενούς τομέα. Από τη συζήτηση προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη μελλοντική συνεργασία των δύο φορέων, ενώ τέθηκαν υπό συζήτηση και συγκεκριμένες προτάσεις για τη συνεργασία αυτή. Στις προτάσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται σεμινάρια σχετικά με την παραγωγή του τσίπουρου, τα οποία θα διεξάγονται στον Τύρναβο, όπως επίσης και η δημιουργία δράσεων που ως σκοπό θα έχουν τη σύνδεση του Δήμου Τυρνάβου με το τσίπουρο (π.χ. Θεματικό Πάρκο κ.α.).

Μεταξύ του Ινστιτούτου και του Δήμου θα υπογραφεί και μνημόνιο συνεργασίας στις επόμενες μέρες. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Αλέξανδρος Τσάτσος, οι αντιδήμαρχοι κ. Χριστόφορος Κατσαρός, Λάσκος Μανδηλάς και Γιώργος Σακούτσιος και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου κ. Βασίλειος Βράκας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass