Συγκέντρωση αμυγδαλοπαραγωγών Οσσας

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2019 15:20

Ο Σύλλογος Αμυγδαλοπαραγωγών του ΔΔ Όσσας, του Δήμου Τεμπών και της ευρύτερης περιοχής καλεί όλους τους παραγωγούς που ζημιώθηκαν από την ανεμοθύελλα στις 12 και 13 Μαρτίου 2019 και τον παγετό στις 29 και 30 Μαρτίου 2019, σε συγκέντρωση που θα γίνει αύριο Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20.00 στο καφενείο Παπαστεργίου στην Όσσα.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά «ο Σύλλογος κατόπιν πολλών συζητήσεων με τους παραγωγούς που επλήγησαν αποφάσισε την άμεση σύσκεψη των παραγωγών για ενημέρωση και προτάσεις πάνω στο ζήτημα που αφορά στην απώλεια από ολική καταστροφή της παραγωγής αμυγδάλου.

Καλούνται όλοι οι πρόεδροι των διαμερισμάτων που επλήγησαν από την ανεμοθύελλα και τον παγετό. Επίσης καλούνται όλοι όσοι μπορούν να συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσης που υπέστησαν οι παραγωγοί προς την ολική καταστροφή της παραγωγής τους. Οι παραγωγοί είναι ανάστατοι και σε πλήρη απόγνωση και δεν γνωρίζουν ποια είναι η τακτική του κράτους ως προς το μείζον πρόβλημα» αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής: «Τώρα είναι η ώρα των αληθινών πράξεων και όχι των ανεύθυνων λόγων. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του» ενώ διευκρινίζεται πως την ανακοίνωση συνυπογραφεί και η ομάδα παραγωγών Μακρυχωρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass