Τη Δευτέρα η απόφαση για τα αγροτικά μπλόκα

ΣΕ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2020 22:00

Την προσεχή Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στα Φάρσαλα, όπου θα πραγματοποιηθεί πανθεσσαλική αγροτική σύσκεψη, θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων στη Θεσσαλία.

Το Σαββατοκύριακο στην Καρδίτσα η Ομοσπονδία θα βγάλει τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, ενώ στον νομό Λάρισας στελέχη της ΕΟΑΣ θα περιοδεύσουν στα χωριά.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, οι διοικήσεις των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και Καρδίτσας έδωσαν χθες συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα και αναφέρθηκαν στα αιτήματά τους, που σχετίζονται με την τιμή του πετρελαίου και το κόστος παραγωγής, καθώς επίσης και με τις χαμηλές τιμές πώλησης των προϊόντων τους.

Τόσο ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝ Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, όσο και ο συναγωνιστής του, της Καρδίτσας Κώστας Τζέλλας επέκριναν τον υπουργό Μάκη Βορίδη για όσα δήλωσε στην πρόσφατη παρουσία του στην Καρδίτσα, τονίζοντας τα εξής: «Ο κ.Βορίδης εσκεμμένα επέλεξε να επαναφέρει τα χιλιοειπωμένα και άθλια προπαγανδιστικά κατασκευάσματα, απ’ όλες τις κυβερνήσεις ως τώρα, να ταυτίσει δηλαδή την Ομοσπονδία μ’ ένα κόμμα και συγκεκριμένα το ΚΚΕ. Θέλουν να επαναφέρουν τη διάσπαση και τον διαχωρισμό σε μπλε - κόκκινα - πράσινα κ.λπ. τρακτέρ. Έχουμε αποδείξει στην πράξη και πολλές φορές, ότι οι θέσεις και οι προτάσεις του οργανωμένου αγροτικού κινήματος για τις αιτίες και τις λύσεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, καθώς και για τους στόχους, τα αιτήματα και την προοπτική των αγώνων μας, δεν είναι κομματικές. Τα αιτήματα είναι για την επιβίωσή μας και αποφασίζονται πάντα μέσα από πλατιές και γόνιμες διαδικασίες διαλόγου σε συσκέψεις που είναι ανοιχτές σε όλους τους αγρότες και δημοκρατικά λαμβανομένων αποφάσεων μέσα στα όργανα των Αγροτικών Συλλόγων και των Ομοσπονδιών, όπως και στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Άλλωστε τα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές σας είναι που μας υποκινούν και μας βγάζουν στον δρόμο του αγώνα».

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass