Τα τρακτέρ στους δρόμους…

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΧΥΜΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2020 22:14

Τα τρακτέρ στους δρόμους βγάζουν οι Τυρναβίτες με σκοπό την προάσπιση των δίκαιων συμφερόντων τους και συγκεκριμένα αυτή τη φορά την προάσπιση του χύμα τσίπουρου.

Αυτό αποφασίστηκε σε μεγάλη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο με πρωτοβουλία των αγροτικών συλλόγων του Δήμου Τυρνάβου και του Συλλόγου Αμβυκούχων Αμπελοκαλλιεργητών και γενικότερα αγροτών της ευρύτερης περιοχής. Πρόκειται για μια δυναμική κινητοποίηση αύριο Δευτέρα στην έξοδο του Τυρνάβου προς Λάρισα, που ενώνεται με την Εθνική Οδό Λαρίσης- Κοζάνης με εκατοντάδες τρακτέρ διαμαρτυρόμενοι για τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης για το χύμα παραδοσιακό τσίπουρο που οδηγούν στο ξεπάτωμα της αμπελοκαλλιέργειας, τις εξευτελιστικές αποζημιώσεις de minimis στα ροδάκινα, αλλά και τη φημολογούμενη πτώση της αποζημιωθείσας τιμής από τον ΕΛΓΑ στα αχλάδια και το κόστος παραγωγής σε όλα τα αγροτικά προϊόντα.

Προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο Δευτέρα στον Τύρναβο, στην Κεντρική πλατεία αρχικά και στη συνέχεια στις 12.30 το μεσημέρι στον χώρο της Τούμπας.

Στο Δαμάσι σήμερα Κυριακή στην πλατεία του χωριού, ενώ ανάλογες προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε Αμπελώνα και Αργυροπούλι, ώστε αύριο να κινηθούν προς το ενιαίο μπλόκο στον Τύρναβο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass