Στον ΣΕΚ ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Δήμου Τυρνάβου

ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2020 15:24

Στο δυναμικό του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), ενώνοντας τις δυνάμεις του για την περαιτέρω βελτίωση της θέσης των αιγοπροβατοτρόφων, εντάσσεται μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ο  Κτηνοτροφικός Σύλλογος του Δήμου Τυρνάβου.

Από σήμερα λοιπόν, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο ΣΕΚ θα εκπροσωπείται και από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Τυρνάβου, έναν από τους μεγαλύτερους κτηνοτροφικούς συλλόγους της χώρας μας, μιας και έχει στις τάξεις του πάνω από 200 ενεργά μέλη, με πολλές χιλιάδες αιγοπρόβατα. 

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος του Δήμου Τυρνάβου, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του, είχε δεσμευθεί προς τα μέλη του αλλά και ευρύτερα προς τον κτηνοτροφικό κόσμο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του κτηνοτροφικού κλάδου.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος και ο γραμματέας του συλλόγου κ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης και Αντώνης Τσίτσας σημειώνουν: «Πιστός λοιπόν, ο σύλλογός μας, στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει και υλοποιώντας, βήμα-βήμα, τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι των μελών του και γενικότερα του κλάδου, για δράσεις και λειτουργίες προς όφελος των κτηνοτρόφων, γνωστοποιεί ότι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., εντάσσεται στο δυναμικό του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ).

Αυτό που μπορεί να υποσχεθεί τώρα ο σύλλογός μας, μετά και την προσχώρηση στον ΣΕΚ, είναι η ακόμα μεγαλύτερη και ακόμα πιο έντονη δραστηριοποίηση, στην κατεύθυνση της προάσπισης και υπεράσπισης των συμφερόντων των συναδέλφων μας αιγοπροβατοτρόφων.

Τα καλύτερα έρχονται».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass