Αγρότες, αμβυκούχοι σε Βορίδη

ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2020 16:11

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Παράσταση διαμαρτυρίας μεθαύριο Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 10 το πρωί έξω από κεντρικό ξενοδοχείο στη Λάρισα, όπου θα παρευρίσκεται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αποφάσισαν χθες βράδυ αγρότες και οι αμβυκούχοι αμπελουργοί του Δήμου Τυρνάβου σε σύσκεψη που έγινε στον Τύρναβο.

Σκοπός της διαμαρτυρίας θα είναι να δηλώσουν στον κ. Μάκη Βορίδη την αντίθεσή τους στις κυβερνητικές αποφάσεις που κλέβουν την ονομασία τσίπουρο από τους αμπελουργούς. Απαιτούν άμεση άρση της διευκρινιστικής εγκυκλίου που τους οδηγεί στον αφανισμό.

Στην σχετική ανακοίνωση χθες βράδυ σημειώνονται τα εξής: «Πραγματοποιήσαμε τη Γενική Συνέλευση των αγροτικών συλλογών και του συλλόγου αμβυκούχων της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου, ώστε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας για τη συνάντηση που είχαμε με τον υφυπουργό ανάπτυξης και να σχεδιάσουμε τις δράσεις μας το επόμενο διάστημα. Καλούμε τους συναδέλφους μας να συνεχίσουν να εκδίδουν τιμολόγια, όπου θα αναγράφουν καθαρά τη λέξη τσίπουρο και να μην ενδώσουν στη διευκρινιστική εγκύκλιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία πάσχει νομοθετικά, νομικά και συνταγματικά, μιας και τα στοιχεία που καταθέσαμε (ευρωπαϊκή οδηγία, ευρωπαϊκή απόφαση, τελωνιακή άδεια όπου μας αναγνωρίζουν ότι το προϊόν των διημέρων είναι τσίπουρο) στο Υπουργείο Ανάπτυξης είναι αδιάσειστα και δεν αμφισβητήθηκαν από τον υφυπουργό και το επιτελείο του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass