Θετικός ο απολογισμός για το 2019

ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ANIMUS

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2020 15:28

Σε διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του παρελθόντος έτους, καθώς και σε δράσεις που αφορούν ποσότητες και αξίες διακίνησης αγροτικών προϊόντων προχώρησε η διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γιάννουλης, στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του 1oυ Δημοτικού Σχολείου, παρουσία τουλάχιστον 100 μελών.

Όπως έγινε γνωστό «οι ποσότητες που διακινήθηκαν στις βιομηχανίες ανέρχονται στα 3 εκατ. kg με τζίρο 2,7 εκατ. ευρώ, ενώ οι ποσότητες προϊόντων που αφορούν επιτραπέζια ροδάκινα, νεκταρίνια και επιτραπέζια αχλάδια είναι 1 εκατ. kg, με τζίρο 500.000 ευρώ.

Αναφέρθηκε ακόμη πως παρά τις δύσκολες συνθήκες απορρόφησης των βιομηχανικών προϊόντων, λόγω υπερπροσφοράς, τα βιομηχανικά ροδάκινα και αχλάδια που διακινήθηκαν μέσω του Συνεταιρισμού διατέθηκαν προς τις βιομηχανίες στο έπακρο. Παρουσιάστηκε υλικό από το ταξίδι που διοργανώθηκε μέσω του προγράμματος «ERASMUS», το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στην Ιταλία και πήραν μέρος 14 μέλη του ΑΣ Γιάννουλης, με στόχο την επιμόρφωσή τους στις σύγχρονες μεθόδους, στην καλλιέργεια, στη διαχείριση και τη διάθεση αγροτικών προϊόντων. Επισκέψεις έγιναν σε αγροτικούς τομείς παραγωγής, συσκευασίας και τυποποίησης προϊόντων, σε ευρύτερες περιοχές της Μπολόνια. Εν συνεχεία παρουσιάστηκε η συνεργασία του ΑΣ Γιάννουλης με την Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου το ΔΣ ευχήθηκε στα μέλη  «καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και παραγωγικότητα» . Το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί και είναι 1 δωρεάν πρόγραμμα υγείας από τον όμιλο «ANIMUS», δόθηκε στον τυχερό κ. Μιχάλη Σπυριδάκη, από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ομίλου κ. Πηνελόπη Πετρούλη . Ο πρόεδρος Δημήτριος Λεωνιδάκης και το ΔΣ δεσμεύτηκαν με τον όμιλο για μελλοντική συνεργασία μέσω προγραμμάτων ιατρικών καλύψεων των μελών του ΑΣ Γιάννουλης, ενώ ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Ομίλου για την αρωγή του με την προσφορά του ετήσιου ιατρικού οικογενειακού προγράμματος υγείας .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass