Υδρονομείς προσλαμβάνει ο ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων

ΟΚΤΩ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2020 15:54

Ο ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων προχωράει σε διαδικασία πρόσληψης 8 υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2020, με τις αιτήσεις να υποβάλλονται έως τις 24 Απριλίου 2020 και τους υποψήφιους να λαμβάνουν αποδοχές ενιαίου μισθολογίου.

Τα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να συγκεντρώσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι τα εξής: Αίτηση διορισμού, πιστοποιητικό οικείας σχολικής αρχής για τις γραμματικές γνώσεις του ενδιαφερομένου, αντίγραφο ποινικού μητρώου τύπου Β’ (θα ζητηθεί αυτεπάγγελτα), πιστοποιητικό γεννήσεως, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει απολυθεί από τη θέση του υδρονομικού οργάνου για παράπτωμα κατά τις προηγούμενες αρδευτικές περιόδους.

Ως προσόντα για τον διορισμό των οκτώ θέσεων υδρονομέων καθορίζονται τα εξής: Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια, να έχουν απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος και να μην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους, να μην έχουν καταδικαστεί με ποινές που συνεπάγονται κατά Νόμο στέρηση της ικανότητάς τους για διορισμό σαν δημόσιοι υπάλληλοι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του Υ.Κ.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΤΟΕΒ (Αθηνών 2) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 24910-23043 στα Φάρσαλα.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass