Δηλώσεις ποτίσματος στον Δήμο Τεμπών

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2020 15:46

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Τεμπών και ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου, όσοι ενδιαφέρονται κατά τη φετινή αρδευτική - καλλιεργητική περίοδο να αρδεύσουν τα ελαιόδεντρα τους και λοιπές καλλιέργειες και βρίσκονται στις αγροτικές περιφέρειες των Κοινοτήτων Γόννων, Μακρυχωρίου, Καλλιπεύκης και Οικισμού Ελιάς να υποβάλουν αίτηση - δήλωση, όπου θα δηλώνουν τα στρέμματα που προτίθενται να αρδεύσουν. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων έχει ξεκινήσει ήδη και θα διαρκέσει μέχρι 8 Μαΐου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός λόγω των μέτρων πρόσληψης κατά του κορονοϊού, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΥΑ Τεμπών στο τηλέφωνο 24953-50520, με την υπάλληλο της Κοινότητας Γόννων στο τηλέφωνο 24953-50100 και της Κοινότητας Μακρυχωρίου στο τηλέφωνο 24953-50407, προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβού, ώστε να παραδώσουν τις αιτήσεις – δηλώσεις ή να τις αποστείλουν στα e-mail: info@dimostempom.gr και deya@0725.syzefxis.gov.gr.

Επιπροσθέτως, τονίζεται ότι όσοι δεν δηλώσουν τα στρέμματα που επιθυμούν να αρδεύσουν, δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Γι΄αυτό συνιστάται στους καλλιεργητές να δηλώσουν έγκαιρα τα στρέμματα προς άρδευση, ώστε να αποφευχθεί πιθανός αποκλεισμός τους από την τρέχουσα αρδευτική-καλλιεργητική περίοδο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass