«Στηρίξτε την πρόταση του Επιτρόπου Γεωργίας»

Η «ΕΝΩΣΗ» ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΛΕΙ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2020 16:50

Τη στήριξη της πρότασης του Επιτρόπου Γεωργίας της Ε.Ε. για οικονομική επιχορήγηση γεωργικών και κτηνοτροφικών επιχειρήσεων, ζητούν από τον Έλληνα υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φυτικής και Ζωικής παραγωγής «Ένωση» Ελασσόνας.


Στην επιστολή της «Ένωσης» προς τον κ. Μ. Βορίδη αναφέρουν τα εξής:
«Μετά την παρατεταμένη έξαρση της Πανδημίας Covid-19 σε παγκόσμιο επίπεδο με τα επακόλουθα μειωμένα οικονομικά μεγέθη των οικογενειακών προϋπολογισμών, δε θα μπορούσε να αφήσει ανέπαφους και τους αγρότες της χώρας μας (Φυτικής και Ζωικής παραγωγής). Φτάνοντας σε σημείο να μην μπορούν να καλλιεργήσουν τη γη, αφήνοντας ολόκληρες εκτάσεις ακαλλιέργητες.
Δε θα θέλαμε να επιρρίψουμε ευθύνες σε κανέναν για τα πάνδημα προβλήματα που έχει επιφέρει αυτή η πανδημία μη γνωρίζοντας τίποτα για την εξέλιξή της.
Απλά μέσα σε αυτήν την οικονομικο-κοινωνική παγκόσμια κρίση θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι από πληροφορίες που έχουμε από Ευρωπαϊκές πηγές (Ευρωπαίων συναδέλφων) στο πλαίσιο της οικονομικής προστασίας του αγροτικού κόσμου, να στηρίξετε την πρόταση του Ολλανδού επιτρόπου Γεωργίας για την τοποθέτησή του σχετικά με την εφάπαξ επιχορήγηση οικονομικής ενίσχυσης του ποσού 7.500 ευρώ για κάθε γεωργική και κτηνοτροφική επιχείρηση.
Θα ήταν μεγάλη ανακούφιση για τον αγρότη-κτηνοτρόφο να δοθεί όσο το δυνατό γρηγορότερα αυτή η οικονομική ενίσχυση, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά απέναντι στις υποχρεώσεις, που τους έχει δημιουργήσει αυτή η παγκόσμια πανδημία μη γνωρίζοντας πόσο θα διαρκέσει.
Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να εξετάσετε τις προαναφερόμενες επισημάνσεις μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass