Αγροτικές κινητοποιήσεις με κατά τόπους συγκεντρώσεις

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2021 11:00

Κάθε χρόνο, αμέσως μετά τις γιορτές, η συνήθης ερώτηση των δημοσιογράφων προς τους Θεσσαλούς αγροτοσυνδικαλιστές ήταν «πότε θα στηθούν τα μπλόκα». Φέτος όμως είναι λογικό τα τρακτέρ να μη βγουν στους δρόμους και για αυτό δεν ευθύνεται μόνο ο κορονοϊός, αλλά και η κατάσταση που επικρατεί στον πρωτογενή τομέα και στο συνεταιριστικό κίνημα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε θα υπάρξουν αγροτικές κινητοποιήσεις.


Ήδη η νεοσυσταθείσα και δραστήρια Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας έχει εξαγγείλει μηχανοκίνητη πορεία στις 18 Ιανουαρίου στην Αποκεντρωμένη Υπηρεσία του Βόλου και στο τοπικό υποκατάστημα του ΕΛΓΑ, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις καθυστερημένες αποζημιώσεις και τις χαμηλές τιμές των προϊόντων.
Aπό την πλευρά της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας ήδη ζήτησε από τους αγρότες να βγάλουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών, με στόχο μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας), ενώ ανάλογη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί και από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass