Σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά η ΕΒΟΛ

Επενδύσεις ανακοίνωσε ο Νικ. Πρίντζος

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2021 15:30

Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα χρήσεως 2020 για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου και τη Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ. Η χρονιά, παρά το μεγάλο υγειονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα, έκλεισε με θετικό πρόσημο. Τα κέρδη κυμάνθηκαν στα ίδια περίπου επίπεδα, ήτοι περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.


Τα παραπάνω ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου-ΕΒΟΛ κ. Νικήτας Πρίντζος και εξήγγειλε νέες επενδύσεις. Σύμφωνα με τον γνωστό συνεταιριστή “νέα επένδυση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισε η ΕΒΟΛ, η οποία θα ενταχθεί σε πρόγραμμα επιδότησης της τάξεως του 50%. Τα υπόλοιπα χρήματα θα καλυφθούν με ίδια κεφάλαια χωρίς δανεισμό. Η επένδυση αφορά την κατασκευή δεύτερης γραμμής γιαουρτιού μεγάλης παραγωγικότητας, νέα αυτόματη γραμμή τυροκόμησης, καθώς και δύο νέες σύγχρονες μηχανές εμφιάλωσης. Ακόμη για τα προσεχή δύο χρόνια προγραμματίζεται η αντικατάσταση του στόλου των αυτοκινήτων διανομής. Επίσης, η ΕΒΟΛ βρίσκεται ήδη σε προγραμματισμένες διαπραγματεύσεις και ελπίζει σύντομα να υπάρξει συμφωνία με μεγάλη αλυσίδα Supermarket του Ηνωμένου Βασιλείου, την οποία θα προμηθεύει με σημαντικές ποσότητες γιαουρτιού. Αμέσως μετά το lockdown υπολογίζεται να υπάρξουν προσωπικές επισκέψεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Τέλος, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου-ΕΒΟΛ θα διανείμει μέρισμα ύψους 1.000,00 ευρώ (καθαρά) στα μέλη του ΑΣ Βόλου, μια μικρή οικονομική βοήθεια για τη δύσκολο περίοδο που διανύουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass