Οι δικαιούχοι αγρότες της δράσης «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ»

Δημοσίευση: 05 Απρ 2021 14:10

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους δικαιούχους αγρότες στο πλαίσιο της Δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014-2020 για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο 2021 ότι έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr και του ΟΠΕΚΕΠΕ www.opekepe.gr δύο (2) αρχεία σχετικά με τα επιτρεπόμενα φυτοπροστατευτικά προϊόντα προς ενημέρωσή τους καθώς και των επιβλεπόντων γεωπόνων τους.

Το πρώτο αρχείο αφορά τη λίστα με τα χημικά συνθετικά φυτοπροστατευτικά προϊόντα των οποίων η χρήση δεν επιτρέπεται για την αντιμετώπιση των εντομολογικών εχθρών-στόχων στο πλαίσιο της 1ης και 2ης Πρόσκλησης της Δράσης για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο 2021 (5ο και 4ο έτος εφαρμογής, αντίστοιχα). Το δεύτερο αρχείο περιλαμβάνει τα εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά σκευάσματα (φερομόνες) τα οποία επιτρέπονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκ μέρους των δικαιούχων του συνόλου των Προσκλήσεων (3) (1η, 2η και 3η Πρόσκληση για μηλοειδή, πυρηνόκαρπα, αμπέλια, κ.ά.) της ως άνω δράσης για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο 2021.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass