Νέος πρόεδρος στη Διεπαγγελματική Βάμβακος

Ο ΕΥΘ. ΦΩΤΕΙΝΟΣ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2021 15:05

H σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος (ΔΟΒ) για τα έτη 2021-2025, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της 9ης Ιουνίου 2021 και μετά τη συγκρότηση αυτού σε Σώμα, έχει ως εξής:
Πρόεδρος Ευθύμιος Φωτεινός, αντιπρόεδρος Αντώνιος Σιάρκος, γεν. γραμματέας Νικόλαος Κουρκούτας, ταμίας Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου, μέλη Γεώργιος Καραΐσκος, Αχιλλέας Λιούτας, Βασίλειος Μάρκου, Δημήτριος Πολύχρονος.


*Πρόεδρος της ΔΟΒ είναι ο βαμβακοπαραγωγός - εκπρόσωπος των Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας και Χαλκιδικής κ. Ευθύμιος Φωτεινός, ο οποίος με δήλωσή του τονίζει: «Σκοπός της νέας Διοίκησης είναι η συνέχιση της πολύς καλής προσπάθειας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, ύστερα από την επανασύσταση της Διεπαγγελματικής το 2016, προκειμένου παραγωγοί και εκκοκκιστές να συμπορευτούν ώστε να συμβάλλουν στην οργανωμένη πλέον ανάδειξη του προϊόντος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η καλλιέργεια, το προϊόν, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην αλυσίδα βάμβακος, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά και να αλλάξουμε, να ακολουθήσουμε τους καιρούς, την τεχνολογία, την πρόοδο και να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της νέας ΚΑΠ, των καταναλωτών, του περιβάλλοντος, για να μπορέσουμε να έχουμε βιώσιμη, αειφόρο και κερδοφόρο βαμβακοκαλλιέργεια».
*O Ευθύμιος Φωτεινός γεννήθηκε στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης το 1970. Δραστηριοποιείται στον χώρο της αγροτικής επιχειρηματικότητας. Από το 2007 είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης «ΕΑΣ Θεσσαλονίκης». Έχει διατελέσει πρόεδρος και συμμετέχει στη Διοίκηση Αγροτικού Συνεταιρισμού, υπήρξε μέλος των Διοικήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ, ΠΑΣΕΓΕΣ και ΣΑΣΟΕΕ. Από το 2016 έχει συνεχή παρουσία στη ΔΟΒ ως αναπληρωματικό μέλος. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass