Δηλώσεις ζημίας ΕΛΓΑ για τα βιομηχανικά αχλάδια

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2021 15:10

Τη δυνατότητα υποβολής δηλώσεων ζημίας στην καλλιέργεια βιομηχανικών αχλαδιών που δεν ήταν σε βλαστικό στάδιο καλυπτόμενα ασφαλιστικά, στις Τ.Κ. Δένδρων, Τυρνάβου, Αργυροπουλίου, Αμπελώνα και Δελερίων του Δήμου Τυρνάβου έχουν οι παραγωγοί, μετά την απόφαση του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ, που αναφέρει πως «λόγω των εκτεταμένων ζημιών από το αίτιο του παγετού που σημειώθηκαν την περίοδο Φεβρουαρίου - Απριλίου 2021, σε δενδρώδεις καλλιέργειες που ήταν σε βλαστικό στάδιο μη καλυπτόμενο ασφαλιστικά (προανθικό), οι παραγωγοί μπορούν να υποβάλουν σχετικές δηλώσεις.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Τυρνάβου «η περίοδος υποβολής δηλώσεων ζημιάς θα είναι από 14/06/2021 έως 29/06/2021 και με καταβολή τελών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέρχονται μόνο κατόπιν ραντεβού. Τηλέφωνα Ανταποκριτών για ραντεβού:
Τ.Κ. Αμπελώνα: Κωτούλας Ιωάννης, τηλ. 2492-350.700.
Τ.Κ. Αργυροπουλίου: Χατζηματός Θεόδωρος, τηλ. 2492-350.127.
Τ.Κ. Δένδρων: Νασίκα Αικατερίνη, τηλ. 2492-350.159.
Τ.Κ. Δελέρίων: Γιουβρή Θεοδώρα, τηλ. 2492-350.157.
Τ.Κ. Τυρνάβου: Γκαλογιάννη Βάσω, τηλ. 2492-350.130.
Παραγωγοί που εκ παραδρομής είχαν δηλώσει ζημιά σε αγροτεμάχια που δεν καλύπτονταν ασφαλιστικά σε προηγούμενες αναγγελίες δεν θα προχωρήσουν σε εκ νέου καταβολή τελών, αλλά είναι υποχρεωμένοι να προβούν σε νέα δήλωση ζημίας. Σε περίπτωση που σημειωθεί στις ανωτέρω καλλιέργειες ζημία από καλυπτόμενο ασφαλιστικά αίτιο, οι παραγωγοί οφείλουν σε εκ νέου υποβολή δήλωση ζημιίας της καλλιέργειας (σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής για την καταβολή τελών εκτίμησης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass