Ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2021 19:37

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας με μεγάλη θλίψη και οδύνη συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος αποχαιρετώντας τον μεγάλο Έλληνα δημιουργό και καλλιτέχνη Μίκη Θεοδωράκη και εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του. Σύμφωνα με τη σχετική

ανακοίνωση: «Αδιαμφισβήτητα υπήρξε μία από τις εμβληματικότερες προσωπικότητες με παγκόσμια ακτινοβολία στον χώρο του πολιτισμού, ο οποίος χθες πέρασε στην αιωνιότητα αφήνοντας το τεράστιο έργο του ως πολύτιμο δώρο για όλους μας. Οι απανταχού Έλληνες και μη, με απεριόριστο σεβασμό και αγάπη έχουν αγκαλιάσει τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και το έργο του και θεωρούμε ότι τα πολύτιμα δώρα του δεν θα μείνουν αναξιοποίητα και στο μέλλον, αλλά θα συνεχίσουν να εμπνέουν, να καθοδηγούν και να εμψυχώνουν. Ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε τους πάντες να τραγουδήσουν τους ποιητές, έγραψε μελωδίες, που συνυφάνθηκαν με την ιστορική και κοινωνική πορεία της Ελλάδας τα μεταπολεμικά χρόνια, και μουσικές, που λειτούργησαν άλλοτε ως παρότρυνση, ως παρηγοριά, ως διαμαρτυρία και άλλοτε ως στήριγμα στις ζοφερές περιόδους της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας. Πενθούμε και υποκλινόμαστε νοερά στο φέρετρό του ευχόμενοι: «Καλό σου ταξίδι» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass