Ψηφίστηκε ο νέος νόμος για τις υδατοκαλλιέργειες

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2014 19:56 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:48

 

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και με την ευρύτερη δυνατή πολιτική συναίνεση από τα κόμματα του κοινοβουλίου το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τις Υδατοκαλλιέργειες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου «Είναι το πρώτο νομοσχέδιο για το οποίο η νέα ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αποσπά την αποδοχή της πλειοψηφίας της Βουλής μέσα σε δυο μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της.

Από την πρώτη στιγμή της συζήτησης και επεξεργασίας του νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης, ήταν ανοικτός σε κάθε ρεαλιστική και εφαρμόσιμη πρόταση από τους βουλευτές και τους αρμόδιους φορείς που θα βελτίωναν το περιεχόμενό του.

Αποτέλεσμα του ειλικρινούς αυτού διαλόγου ήταν η αποδοχή από τον Υπουργό, σημαντικού αριθμού νομοτεχνικών βελτιώσεων που κατέθεσαν βουλευτές από όλα  τα κόμματα, καθώς και αρμόδιοι φορείς κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προϊόν αυτής της διαβούλευσης που έγινε μέσα σε στενά χρονικά πλαίσια είναι ο νέος Νόμος Πλαίσιο για τις Υδατοκαλλιέργειες και οι διατάξεις που θέτουν σε νέες βάσεις, την αναπτυξιακή πορεία του κλάδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass