Ο Β. ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ο ΕΛΓΑ μπορεί να πληρώσει όλες τις αποζημιώσεις

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2014 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:49

 Με επίσκεψη σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης που επλήγησαν από σφοδρή χαλαζόπτωση στις αρχές του Αυγούστου και σύσκεψη με τα στελέχη του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσε την τριήμερη περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Βασίλης Έξαρχος.

Κατά την επίσκεψή του στα χωριά Ν. Σιδηροχώρι και Αμάραντα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης ο κ. Έξαρχος απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους των φορέων και τους αγρότες τους διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρώσουν έγκαιρα τις εκτιμήσεις των ζημιών που είναι μεγάλες σε έκταση. Για την εκτίμηση των ζημιών σύμφωνα με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα σημαντική είναι η συνδρομή των γεωπόνων της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και του ΚΕΠΥΕΛ Αλεξανδρούπολης. Με δεδομένο ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων υπάρχουν ζημιές σε διάφορες περιοχές της χώρας και απαντώντας σε ερωτήματα εκπροσώπων των φορέων και των αγροτών αν ο ΕΛΓΑ διαθέτει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους ο κ. Έξαρχος ξεκαθάρισε ότι ο ΕΛΓΑ είναι σε θέση να πληρώσει όλες τις αποζημιώσεις που θα προκύψουν με βάση τα πορίσματα των εκτιμήσεων και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Σε σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ προέτρεψε τα στελέχη του Οργανισμού να συνεργαστούν με τους φορείς της περιοχής προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εκτιμήσεις των ζημιών σύμφωνα με το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που αποφασίστηκε. «Πρέπει να αποδείξουμε με τη δουλειά μας ότι θέλουμε και προσπαθούμε να κάνουμε πράξη το αίτημα των αγροτών για αντικειμενικές εκτιμήσεις, δίκαιες αποζημιώσεις. Ο ΕΛΓΑ υπάρχει, λειτουργεί, έχει ως αποστολή την στήριξη του αγρότη και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ούτε για μία στιγμή» τόνισε ο κ. Έξαρχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass