Τριπλή επιβράβευση του τσίπουρου Τυρνάβου

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2021 19:03

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συν/σμός Τυρνάβου παρέλαβε τρία μετάλλια για τα τσίπουρα που παράγει, στην ειδική εκδήλωση απονομής μεταλλίων που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 21ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης.


Το δείπνο απονομής πραγματοποιήθηκε στο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Συν/σμός εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Απόστολο Ευαγγελόπουλο και την αναπληρώτρια διευθύντρια Αναστασία Παναγιώτου. Η ακολουθία των βραβείων συνεχίστηκε και το 2021 αφού και στους επτά Διεθνής Διαγωνισμούς Αποσταγμάτων της Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκαν μέχρι σήμερα ο Συν/σμός κατέκτησε μετάλλια και υψηλές διακρίσεις που επιβεβαιώνουν τη διαχρονική ποιότητα των αποσταγμάτων του και τη βαθιά γνώση στην απόσταξη της κορυφαίας ποικιλίας Μοσχάτο Τυρνάβου. Για τη φετινή χρονιά το Παλαιωμένο Τσίπουρο Τυρνάβου OLD SPIRIT και το Τσίπουρο Τυρνάβου χωρίς γλυκάνισο απέσπασαν ασημένια και το Τσίπουρο Τυρνάβου με γλυκάνισο χάλκινο μετάλλιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass