Κέρδισαν τις εντυπώσεις στην έκθεση Freskon

Η Ομάδα Παραγωγών Μακρυχωρίου και η «Γαία fruit» Δένδρων

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2022 15:47

Δυναμική και επιτυχημένη η παρουσία της Ομάδας Παραγωγών Μακρυχωρίου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Γαία fruit» Δένδρων Τυρνάβου στην έκθεση Freskon που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι διοικήσεις τους είχαν εποικοδομητικές επαφές με Έλληνες και ξένους

εμπόρους και αντιπροσώπους αλυσίδων μεγάλων σούπερ μάρκετ, ενώ τα αγροτικά προϊόντα που προσέφεραν στους χιλιάδες επισκέπτες κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Αναλυτικότερα ο πρόεδρος της ΟΠ Νίκος Μητσογιάννης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γιάννης Μπούτος και το μέλος της ΟΠ Ξενοφών Γκαμπέτας είχαν συνεχείς συναντήσεις με Έλληνες και ξένους εμπόρους (φωτό με Λιθουανό εκπρόσωπο αλυσίδας Σ/Μ), ενώ προσέφεραν στο κοινό που τους επισκέφτηκε στο εντυπωσιακό περίπτερο, τα προϊόντα του Συνεταιρισμού, βερύκοκα, ροδάκινα, αμύγδαλα. Υπενθυμίζεται ότι η Ομάδα Παραγωγών Μακρυχωρίου αριθμεί 87 μέλη, συμμετέχει στο Μέτρο 9, έχει αποκτήσει τις πιστοποιήσεις agro 1 και 2 και στα σχέδιά της είναι και η πιστοποίηση global, για να μπορέσει να εξάγει τα ποιοτικά της προϊόντα, τα οποία μέχρι σήμερα προωθούνται σε βιομηχανίες του νομού.
Δένδρα Τυρνάβου
Ανάλογο κλίμα επικράτησε και στο περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Γαία Φρούιτ» Δένδρων Τυρνάβου. Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Χρήστος Τασούλας και σύσσωμη η διοίκηση είχαν συνεχείς συναντήσεις με ανθρώπους της αγοράς, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αχλάδια και τα ροδάκινα του Συνεταιρισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass