Ο Β. Έξαρχος σε πληγείσες περιοχές της Βοιωτίας

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2014 15:51 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:27

Τις πληγείσες από έντονα καιρικά φαινόμενα περιοχές της Βοιωτίας επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Βασίλης Έξαρχος και στελέχη του Υποκαταστήματος Λαμίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ συναντήθηκε με τους Δήμαρχους Αλιάρτου και Ορχομενού καθώς και με φορείς και αγρότες της περιοχής. Επίσης ο κ. Έξαρχος επισκέφθηκε και το ΚΕΠ Αλιάρτου για την παρουσίαση των νέων υπηρεσιών που παρέχει ο ΕΛΓΑ στους αγρότες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Έξαρχος μεταξύ των άλλων δήλωσε τα εξής: «Διοίκηση και εργαζόμενοι θέλουμε και δουλεύουμε προκειμένου στην περίοδο της κρίσης ο ΕΛΓΑ να αποτελεί θετικό παράδειγμα μεγάλης μεταρρύθμισης και αλλαγής, να είναι ένας Οργανισμός που εκσυγχρονίζεται και βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τους αγρότες.

            Μέχρι το τέλος του χρόνου με βάση τα συμπεράσματα της αναλογιστικής μελέτης που είναι σε εξέλιξη και ύστερα από διάλογο με τους φορείς των γεωργών και των κτηνοτρόφων θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία του ΕΛΓΑ. Δικαιότερη κατανομή των εισφορών, επίσπευση του χρόνου καταβολής των αποζημιώσεων και περισσότερη ασφάλεια για τους αγρότες είναι οι βασικές μας επιδιώξεις. Σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση μέσω των ΚΕΠ παρέχουμε προς του αγρότες νέες υπηρεσίες χωρίς κόστος, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη γραφειοκρατία.

Από τις 8 Σεπτεμβρίου ήδη 1200 αγρότες σε όλη τη χώρα έχουν  εξυπηρετηθεί μέσω των ΚΕΠ για θέματα ΕΛΓΑ. Οι αγρότες της Βοιωτίας δεν χρειάζεται να μετακινούνται πλέον στην έδρα του Υποκαταστήματος στη Λαμία, μπορούν να λάβουν βεβαιώσεις και να εκτυπώσουν έντυπα που αφορούν στον ΕΛΓΑ με επίσκεψή τους στα ΚΕΠ. Αμέσως μετά την εκλογή της νέας Διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων θα ολοκληρώσουμε το διάλογο που είχαμε ξεκινήσει με την προηγούμενη Διοίκηση προκειμένου να υπογράψουμε ένα σύμφωνο συνεργασίας με την Αυτοδιοίκηση με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αγρότες. Εμείς θεωρούμε πολύ χρήσιμη την συμβολή της Αυτοδιοίκησης για την εξυπηρέτηση των αγροτών σε θέματα του ΕΛΓΑ και για αυτό επιδιώκουμε την ενίσχυση της μεταξύ μας συνεργασίας.»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass