Ξεκινούν οι εγγραφές στην Αβερώφειο Σχολή

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2022 18:13

Από τις 8 Αυγούστου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις εγγραφής στα έξι Αγροτικά ΙΕΚ του ΕΛΓΟ-Δήμητρα.


Οι εγγραφές αφορούν νέους σπουδαστές, κατόχους απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου και ισότιμων τίτλων και τους επιτυχόντες υποψηφίους, που υπέβαλαν «Παράλληλο Μηχανογραφικό». Το έτος κατάρτισης 2022-2023 θα λειτουργήσουν με πρωινό ωράριο 6 ΙΕΚ στις Περιφερειακές Ενότητες: Ιωαννίνων, Ηρακλείου, Κορίνθου, Λάρισας, Τρικάλων και Αττικής.
Στη Λάρισα οι ειδικότητες που προσφέρονται είναι Τεχνικός Συντήρησης και Επισκευής Γεωργικών Μηχανήματων και Διαχειριστής Συστημάτων Εκτροφής Αγροτικών Ζώων, ενώ στην Καλαμπάκα Τεχνικός Ξυλογλυπτικής και Εφαρμογές σε Ξύλινες Κατασκευές. Η φοίτηση είναι δωρεάν και διαρκεί 5 εξάμηνα, από τα οποία τα 4 εξάμηνα είναι Θεωρητικής και Εργαστηριακής Κατάρτισης και ένα εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης. Επίσης με δαπάνες του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ παρέχεται δωρεάν στέγαση και σίτιση, σε ορισμένο αριθμό σπουδαστών ανά ΙΕΚ. Στους αποφοίτους, ύστερα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση της κατάρτισής τους, χορηγείται Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ), που δίνει στον κάτοχό της το δικαίωμα να συμμετάσχει σε εξετάσεις πιστοποίησης από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., για την απόκτηση του τίτλου επιπέδου πέντε (5) του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass