ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Συμφωνία Οδηγός μεταξύ "Επίλεκτου" - "ΘΕΣγή"

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2014 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:56

 

Ο Συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας ΘΕΣγη προχώρησε σε συμφωνία με την "ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ" για την παράδοση της φετινής παραγωγής σύσπορου βάμβακος των μελών του. Της απόφασης είχε προηγηθεί Συνέλευση της Ομάδας Παραγωγών Βάμβακος του Συνεταιρισμού όπου αποφασίσθηκε η παραπάνω επιλογή.

Για την Διοίκηση του ΘΕΣγη στην απόφασή της αυτή βάρυναν τα εξής: Η ύπαρξη πριμ υπέρ του παραγωγού για ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος του. Η προσφορά της "ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ" να αναλάβει την ευθύνη της οργάνωσης και της πραγματοποίησης της μεταφοράς του προϊόντος από το χωράφι στο εκκοκκιστήριο με δικά της μέσα. Το γεγονός ότι η "ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ" πέραν του εκκοκκισμού θα επεξεργαστεί το τελικό προϊόν παράγοντας νήματα, συμβάλλοντας έτσι, στη διατήρηση θέσεων εργασίας αλλά και στο ΑΕΠ της χειμαζόμενης χώρας μας.

 Τέλος και σε συνέχεια του καλού κλίματος που διαμορφώθηκε μεταξύ των δύο μερών, συμφωνήθηκε να εξετάσουν τη πιθανότητα για την επόμενη χρονιά, η συμφωνία τους για συνεργασία να οριστικοποιηθεί την άνοιξη, αρχή της επόμενης καλλιεργητικής περιόδου, εγκαινιάζοντας έτσι και για τις καλλιέργειες βάμβακος τη Συμβολαιακή Γεωργία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass