Επισκέψεις σε ΑΣΕΠΟΠ και ΕΛΓΑ

ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2023 14:10

Στο περιθώριο της αγροτικής ημερίδας, ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Φαν. Κουρεμπές και ο πρώην γ.γ. του Υπουργείου Αγροτικής Πολιτικής, Χαρ. Κασίμης επισκέφθηκαν τον ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου και τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο του Δήμου Τυρνάβου, από τους εκπροσώπους των οποίων τέθηκαν τα προβλήματα του κόστους παραγωγής, της αισχροκέρδειας που παρατηρείται στην αλυσίδα εφοδιασμού της αγοράς και στην αδυναμία των αγροτών και κτηνοτρόφων να παράξουν, να επιβιώσουν και να στηρίξουν τις οικογένειές τους.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεσμεύτηκαν για την επανεκκίνηση των ελέγχων στο θέμα των ελληνοποιήσεων, μηδενισμό του ΕΦΚ στην αντλία, τη μείωση των τιμολογίων ρεύματος, αλλά και στην αλλαγή της Αγροτικής Πολιτικής προς όφελος των αγροτών. Κατά την επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ έγινε ενημέρωση από τον προϊστάμενο για την πορεία των πορισμάτων των ζημιών του 2022 και τα ΚΟΕ από τις ζημιές του «Ιανού» και μετά. Από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ταμειακά διαθέσιμα του ΕΛΓΑ και στο έλλειμμα που φαίνεται να υπάρχει στα χρήματα των αποζημιώσεων για το 2022, όπως και στην υποστελέχωση του ΕΛΓΑ μετά και το πρόγραμμα κινητικότητας εργαζομένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass