Η ΕΑΣ Βόλου εφαρμόζει την συμβολαιακή γεωργία

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2014 22:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:09

 

Την υλοποίηση της απόφασης που είχε λάβει σχετικά με την εφαρμογή της συμβολαιακής γεωργίας στην πλήρη μορφή της ανακοινώνει η ΕΑΣ Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα ανακοινώνει ότι από τις 15 Οκτωβρίου έως και τις 15 Νοεμβρίου όσοι αγρότες από την Θεσσαλία, επιθυμούν να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας για την αγορά εκ μέρους της ΕΑΣ Βόλου κριθαριού εσοδείας 2015, δύνανται να προσέρχονται στα γραφεία της ( Α΄ ΒΙΠΕ), να υπογράψουν σχετικό συμβόλαιο. Η τιμή αγοράς του κριθαριού έχει καθορισθεί στα 0,18€/κιλό πλέον ΦΠΑ και η οποία θα αναφέρεται στο συμβόλαιο. Η παράδοση του κριθαριού για τους παραγωγούς του Ν. Μαγνησίας θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ Βόλου στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας καθώς και στον Άγιο Δημήτριο Δήμου Φερών, για δε τους παραγωγούς εκτός Μαγνησίας, ο χώρος παράδοσης θα καθορισθεί και θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών. Παράλληλα καθορίζεται από τώρα η τιμή που θα προμηθεύονται οι κτηνοτρόφοι το κριθάρι και  η οποία θα είναι 0,21€/κιλό. Όσοι κτηνοτρόφοι επιθυμούν να υπογράψουν σχετικές συμβάσεις, να προσέρχονται στα γραφεία της ΕΑΣ (Α’ ΒΙΠΕ) , όπου θα μας αναφέρουν και την ποσότητα που επιθυμούν να αγοράσουν, για το έτος 2015. Από την πλευρά της ΕΑΣ δηλώνεται επίσης ότι θα χρηματοδοτήσει τόσο τους αγρότες όσο και τους κτηνοτρόφους, τόσο με ίδια κεφάλαια όσο και μέσω της τράπεζας Πειραιώς, με την οποία η ΕΑΣ Βόλου έχει έρθει σε σχετική συμφωνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass