Νέο καταστατικό στον ΑΣΟΚ Τσαριτσάνης

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2014 13:33 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:22

 

 Με πρωτοφανή μαζικότητα και συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της γενικής συνέλευσης των μελών του ΑΣΟΚ Τσαριτσάνης- Στεφανοβούνου- Αετοράχης «Μελούνα Ολύμπου», στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης.

Στην κρίσιμη και ιστορική αυτή Συνέλευση επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη κινητοποίηση των μελών του στα χρονικά της ιστορίας του Συνεταιρισμού, χάρη στις μεθοδικές και σχεδιασμένες ενέργειες του Δ.Σ., δείγμα των αλλαγών που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστημα στα πράγματα του Συνεταιρισμού, που αρχίζει να βγαίνει από τη αφάνεια και την χρόνια απαξία. Η Γ.Σ. που είχε τη νόμιμη συγκρότηση και απαιτούμενη απαρτία, με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε να εγκρίνει νέο καταστατικό λειτουργίας στο Συνεταιρισμό, προσαρμοσμένο στις διατάξεις του Ν. 4015/2011, όπως και την έναρξη νέων καλλιεργειών στο κτήμα των 2.600 τ.μ. που διαχειρίζεται ο Συνεταιρισμός για λογαριασμό των μελών του. Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν τις εργασίες της συνέλευσης ο δήμαρχος Ελασσόνας Γιώργος Πασχόπουλος και ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Βαρσάμης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass