ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΠΛΟΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Μαρσάρουν» για πλατείες, να «οργώσουν» στην εθνική

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2014 21:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:47
Βγάζοντας τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, από μεθαύριο Τρίτη, ξεκινούν νέο κύκλο κινητοποιήσεων οι αγρότες της χώρας κινητοποιήσεις που αναμένεται να κλιμακωθούν έως τα τέλη Ιανουαρίου - αρχές Φεβρουαρίου, οπότε και αναμένεται να βγούνε τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς.
Το πρόγραμμα, όπως και η μορφή των φετινών κινητοποιήσεων, θα οριστικοποιηθούν στην πανελλαδική σύσκεψη αγροτών που θα γίνει στις 12 σήμερα το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με πρωτοβουλία του μπλόκου της Νίκαιας.
Η σημερινή σύσκεψη αποτελεί συνέχεια της σύσκεψης που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, επίσης στη Λάρισα, όπου εκτιμήθηκε η ανάγκη της διοργάνωσης κινητοποιήσεων με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Ήδη οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας απευθύνουν κάλεσμα στους αγρότες να βγάλουν τα τρακτέρ τους από την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη στις πλατείες των χωριών, απόφαση από την οποία θα αποτιμηθεί και η διάθεση των αγροτών να συμμετάσχουν στον νέο κύκλο των κινητοποιήσεων.
Στη σημερινή σύσκεψη θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα δράσεων, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και συλλαλητήρια, τόσο κατά τόπους όσο και στο πλαίσιο της έκθεσης «Agrotica», στη Θεσσαλονίκη, που φέτος διοργανώνεται από τις 30 Ιανουαρίου έως και 2 Φεβρουαρίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass