ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Παρουσίαση μεταπτυχιακών σπουδών στην αειφόρο αγροτική παραγωγή

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2013 1:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:28
Στην παρουσίαση του νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος» θα προχωρήσουν ο Γεωπονικός Σύλλογος ν. Λάρισας, το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος και ο διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη και ώρα 20:00 στην αίθουσα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./ Κεντρικής Ελλάδος (Καψούρη 4) στη Λάρισα, είναι το εξής:
20:00 - Παρουσίαση Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τον αναπληρωτή πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων καθηγητή κ. Αθανάσιο Κουστέλιο.
20:10 - Παρουσίαση του τρέχοντος Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος από τη διευθύντρια του Προγράμματος καθηγήτρια κ. Ανθούλα Δημήρκου.
20:20 - Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος από τον διευθυντή του Προγράμματος καθηγητή κ. Νικόλαο Παπαδόπουλο.
20:30 - Παρουσίαση της Κατεύθυνσης: «Γενετική Βελτίωση και Βιοτεχνολογία Φυτών με έμφαση στην Παραγωγή Πολλαπλασιαστικού Υλικού και την Ποιότητα Τροφίμων» από τον εκπρόσωπο της κατεύθυνσης καθηγητή κ. Αβραάμ Χα.
20:40 - Παρουσίαση της Κατεύθυνσης: «Φυτική Παραγωγή και Περιβάλλον» από τον εκπρόσωπο της κατεύθυνσης αναπληρωτή καθηγητή κ. Γεώργιο Νάνο.
20:50 - Παρουσίαση της Κατεύθυνσης: «Φυτιατρική και Περιβάλλον» από τον εκπρόσωπο της Κατεύθυνσης καθηγητή κ. Νικόλαο Παπαδόπουλο
21:00 - Παρουσίαση της Κατεύθυνσης: «Γεωργική Μηχανική και Διαχείριση Φυσικών Πόρων» από τον εκπρόσωπο της Κατεύθυνσης επίκουρο Καθηγητή κ. Νικόλαο Κατσούλα
21:10 - Παρουσίαση της Κατεύθυνσης: «Διαχείριση Περιβάλλοντος» από τον εκπρόσωπο της κατεύθυνσης Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Αθανάσιο Σφουγγάρη.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass