Η ΑΕΛ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

«Εντός των τειχών» μετά από 34 ημέρες!

*Απ. Τριανταφύλλου: «Στην έδρα μας δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αντίπαλο να σκεφτεί και να πετύχει αυτό που θέλει»

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2016 9:32

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις και το ρεπό μεσολάβησαν από την τελευταία εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ στο κλειστό του Αλκαζάρ. Το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πολύγυρο για το πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής σηματοδοτεί την επιστροφή των «βυσσινί» στη φυσική τους έδρα μετά από διάστημα 34 ημερών!

Η ομάδα στου Αβραάμ Παπαδόπουλου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα την περασμένη Κυριακή και φιλοδοξεί να «χτίσει» ένα νέο σερί που θα τη διατηρήσει ακλόνητη στη δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες ανόδου.

Ο αγώνας με τον Πολύγυρο θα διεξαχθεί μία ημέρα νωρίτερα απ’ ό,τι τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, δηλαδή το Σάββατο, στις 17.00, μετά από σχετικό αίτημα της λαρισινής ομάδας που έγινε δεκτό, με στόχο τη διευκόλυνση των φιλάθλων της ΑΕΛ και την μαζική παρουσία τους στο κλειστό του Αλκαζάρ, καθώς την Κυριακή στο AEL FC Arena θα διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με τον Παναργειακό.

«Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών και φυσικά η επιστροφή στην έδρα μας μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των παικτών» επισήμανε ο βοηθός του τεχνικού Αβραάμ Παπαδόπουλου, Αποστόλης Τριανταφύλλου και πρόσθεσε:

«Είχαμε την ευκαιρία να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις στο ρεπό μας και να βρούμε τα πατήματά μας μέσα σε μία δυνατή έδρα. Επιστρέψαμε στις νικηφόρες εμφανίσεις με νίκη εκτός έδρας και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν υπάρχουν πλέον εύκολες έδρες και εύκολες ομάδες. Ο αντίπαλός μας έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά κι αυτό μας δυσκόλεψε. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά στη συνέχεια ανεβάσαμε στροφές και πετύχαμε τον στόχο μας.

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πολύγυρο. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από νίκη, ενώ στο πρώτο παιχνίδι είχαμε κερδίσει πολύ δύσκολα στο τέλος με ένα καλάθι διαφορά (66-68). Στην έδρα μας όμως δεν έχουμε τη βούληση να δώσουμε σε οποιονδήποτε αντίπαλο το δικαίωμα να σκεφτεί και να πετύχει αυτό που θέλει. Παράλληλα θα έχουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου –γι' αυτό άλλωστε αλλάξαμε το παιχνίδι από Κυριακή, Σάββατο- γιατί η στήριξη των φιλάθλων είναι πολύτιμη για μας» κατέληξε ο Αποστόλης Τριανταφύλλου.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Εν τω μεταξύ τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής των Ανδρών που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΕΑΚ Λάρισας, 17.00, ΑΕΛ-Πολύγυρος: Σιμητόπουλος-Γαζέτας (Μπεκιάρης)

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΣ Κατερίνης, 17.00, Πιερικός Αρχέλαος-ΓΣΛ 1928: Παπαγερίδης-Ντούρας (Βάτσιος)

ΔΑΚ Βόνιτσας, 17.00, Αίολος Αστακού-Καστοριά: Δημόπουλος-Κωνσταντινίδου (Ρόζης)

ΔΑΚ Καλαμαριάς, 17.00, ΕΑΚ Θεσσαλονίκης-Ιωνικός: Τσιρτσιμάλης-Τζιβελεκίδου (Ανδρίτσος)

Λαγκαδά, 17.00, Ερμής Λαγκαδά-Ανατόλια: Τζίμα-Τζιοπάνος (Μήτσιου)

Παλαμά, 17.00, Τιτάνες Παλαμά-Ευκαρπία: Ταρενίδης Κ-Ελευθεριάδης (Τέγα)

Άργους Ορεστικού, 17.00, Άργος Ορ.-Στρατώνι: Γερακίνης-Πιτσίλκας Β. (Μερτζάνης)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass