Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡ. Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα με Κ. Χατζή

* Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανολεύκων» προπονήθηκε χθες και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού Μ. Ζιώγα

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2016 8:22

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Αναμφισβήτητα πρόκειται για την κορυφαία μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Ο λόγος για τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό και πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Κώστα Χατζή, που από χθες ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα Λάρισας. Μία μεγάλη μεταγραφή που φέρει την προσωπική σφραγίδα του προέδρου του συλλόγου Παναγιώτη Μαντζανά, αλλά και των συνεργατών του στη διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Κώστας Χατζής διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ελλάδας και αν μη τι άλλο η παρουσία του στον Απόλλωνα Λάρισας θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των υψηλών στόχων που θέτουν φέτος οι «κυανόλευκοι».

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής χρονιά στην Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ έχει θητεύσει επίσης σε Καστοριά, Καλαμάτα, Ιωνικό, Πιερικό, Α.Ε.Λ. Απόλλωνα Σμύρνης και Αιγινιακό. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Προμηθέα Λάρισας, από όπου πήρε μεταγραφή στους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου για τη μεταγραφή του Κώστα Χατζή επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο Απόλλων Λάρισας ενισχύεται πλέον σημαντικά και «γιγαντώνεται» και άλλο.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα, τον Κώστα Χατζή και του ευχόμαστε να είναι γερός και να βοηθήσει και αυτός με την αναμφισβήτητη ποδοσφαιρική του ποιότητα, για να ζήσουμε όλοι μαζί, σπουδαίες στιγμές, στο εγγύς μέλλον, με την ομάδα. Ο Χατζής προπονήθηκε σήμερα (σ.σ χθες), με τον Απόλλωνα και έθεσε εαυτό, στη διάθεση του προπονητή μας, Μιχάλη Ζιώγα και του συνεργάτη του, Μιχάλη Μπίζιου».