Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντ. Διαμάντος: Πάντα πρωταγωνίστρια η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2016 13:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Μαϊ 2016 14:52

Ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας Ντ. Διαμάντος, με αφορμή την άνοδο της ΑΕΛ στην Α’ εθνική σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα εξής: «Η μοίρα της ΑΕΛ είναι να πρωταγωνιστεί. Και μάλιστα, αξεπεραστα! Τα θερμά συγχαρητήρια για την επάνοδο εκει που της αξίζει, ανήκουν στον Αλέξη Κουγια, στην ερασιτεχνική ΑΕΛ αλλα, προπαντός και σε ολους τους συντελεστές της Αθλητικής ομάδας. Ακόμα και σε όσους ξεκίνησαν τη χρονια και για οποιο λόγο διέκοψαν να προςφερουν τις υπηρεςιες τους ... Ας μην ήμαστε μικρόψυχοι.

Μα πανω απο ολους για την ΑΕΛ ... ο κοσμος της. Οι οργανωμένοι οπαδοί της (που διαχρονικά ξεχώριζαν στο Πανελλήνιο) μεσα απο τους συνδέσμους (απο τους ιστορικούς Ιερολοχιτες - και άλλους, "σκύλους", "αμαζόνες", "Αλκαζαρ" μέχρι και τους δυναμικούς monsters).

Αλλα, και οι φίλαθλοι. Ακόμα και όσοι δεν ξέρουν απο ποδόσφαιρο, στην πόλη μας ολοι ειναι ΑΕΛ! (γι αυτό και δικαιολογούμε σε ένα βαθμό και κάποιους "νεοκοπους συμμετέχοντες" με ... αστραφτερα χαμόγελα σε φιέστες) .

Αυτός ο κόσμος ειναι παντα απαιτητικός. Πολλές φορές και "σκληρός". Και απο ΑΕΛικο πάθος ακόμα και "άδικος" (και στο παρελθόν ακόμα και σε επιτυχίες!...).  Στον κόσμο συγκαταλέγω βέβαια και τις ... Ψυχάρες! Τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το θρύλο, την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Σημαντικό οι παλαίμαχοι να ειναι παντα μαζι με την ομαδα.

Κάποιοι ψάχνουν να βρουν το ... "Brantname" της πόλης μας. Μιας πόλης που σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο η ομάδα της ειναι μεσα στις 4 (με τελευταία αυτήν της Αγγλίας, τη Λεστερ) που καταγράφονται να έχουν σπάσει ως περιφερειακή ομάδα το Εθνικό "κεκτημένο- κατεστημενο" και να κατακτά το Πρωτάθλημα. Και με (αναλογικά με τις συμμετοχές της) απο τις πιο πετυχημένες Ευρωπαϊκές πορείες. ΑΕΛ και μονο ΑΕΛ λοιπόν! Για όσους οι μνήμες (πίκρες και θρίαμβοι μαζι) ειναι ζωντανές απο τα παιδικά τους χρονια με την ομάδα αυτή.

Υ.Γ. Κε Κουγια, πρέπει και μπορείτε να "θωρακησετε" (ενισχύσετε ποδοσφαιρικά) και να "προστατέψετε" (αυτό το ξέρετε καλύτερα απο τον οιοσδήποτε) την ομάδα. Και επειδή γνωρίζετε απο μπάλα, απο λειτουργία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, απο θεσμικά και νομικά ζητήματα, δε θα υπάρχει δικαιολογία και περιθώριο απο τους οπαδούς και φιλάθλους αν "επαναληφθεί η αδικία του παρελθόντος"...» καταλήγει ο Διαμάντος.

Σχετικά Άρθρα