ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 6-2 ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΕΤΟ

Καταιγιστική η Δόξα Αργυροπουλίου

*Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τον Αχιλλέα Φ. *Εκτός έδρας νίκες με ανατροπή για ΠΟΕ και Δωτιέα Αγιάς *Εντυπωσιακό «διπλό» του Φαλανιακού στο Καλοχώρι (4-3) *Έσπασαν το ρόδι Οικονόμος, Αμυγδαλέα και Τύρναβος 2005

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2016 10:48

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η εντυπωσιακή νίκη με το εμφατικό 6-2 της Δόξας Αργυροπουλίου μέσα στο Μακρυχώρι επί του τοπικού Αετού ξεχώρισε από τη χθεσινή 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ήταν η δεύτερη κατά σειρά εκτός έδρας επιτυχία για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Γιάννη Μιχαλέ που ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις το φετινό μαραθώνιο.

Στα Φάρσαλα, ο Αχιλλέας ανεβάζοντας την απόδοσή του στην επανάληψη έκαμψε την αντίσταση της Δήμητρας Γιάννουλης με 2-0, διευρύνοντας το σερί των επιτυχιών του, ενώ σημαντικές εκτός έδρας επιτυχίες, μετά από ανατροπή και με το ίδιο σκορ 2-1, πέτυχαν ο Δωτιέας Αγιάς επί του Σμόλικα Φαλάνης και ο ΠΟΕ επί της Δόξας Βλαχογιαννίου.

Εντυπωσιακή νίκη μέσα στο Καλοχώρι πέτυχε ο Φαλανιακός με 4-3, ενώ το ρόδι έσπασαν ο Αετός Αμυγδαλέας που νίκησε τον Αστέρα Τυρνάβου με 3-1, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που επικράτησε της Λάρισας 2012 με 2-1 και ο Τύρναβος 2005 που κέρδισε την Αστραπή Ν. Πολιτείας με 1-0.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αχιλλέας Φ. - Δήμητρα Γιάνν.    2-0

Καλοχώρι – Φαλανιακός              3-4

Μακρυχώρι – Αργυροπούλι        2-6

Βλαχογιάννι - ΠΟ Ελασσόνας     1-2

Τύρναβος 2005 - Αστραπή Ν. Π.                1-0

Αμυγδαλέα - Αστέρας Τυρν.      3-1

Οικονόμος - Λάρισα 2012            2-1

Σμόλικας - Δωτιέας Αγιάς            1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.        6-0          6

Αργυροπούλι    8-2          6

Αμυγδαλέα        4-2          4

Δωτιέας Αγιάς   3-2          4

ΠΟ Ελασσόνας 3-2          4

Τύρναβος 2005                 2-1          4

Βλαχογιάννι       3-2          3

Δήμητρα Γιάνν.                3-4          3

Φαλανιακός      4-5          3

Οικονόμος          2-5          3

Καλοχωρί            4-5          1

Λάρισα 2012      2-3          1

Αστραπή Ν. Π. 1-2          1

Μακρυχώρι        3-7          1

Σμόλικας             3-5          0

Αστέρας Τυρν. 1-5          0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/9, 17:00)

Μακρυχώρι - Καλοχώρι

Φαλανιακός - Βλαχογιάννι

Αργυροπούλι - Τύρναβος 2005

ΠΟ Ελασσόνας - Αμυγδαλέα

Αστραπή Ν. Π. – Οικονόμος

Αστέρας Τυρν. – Σμόλικας

Λάρισα 2012 - Αχιλλέας Φ.

Δήμητρα Γιάνν. - Δωτιέας

ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Με δύο γκολ στην επανάληψη ο Αχιλλέας Φαρσάλων έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Δήμητρας Γιάννουλης (2-0) και πέτυχε τη δεύτερη κατά σειρά εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο α’ μέρος η ομάδα του Τάκη Παραφέστα δεν είχε την αναμενόμενη εικόνα, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που στάθηκαν αρκετά καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Το παιχνίδι τελικά κρίθηκε στην επανάληψη όπου ο Αχιλλέας ανέβασε την απόδοσή του, απείλησε τον αντίπαλό του και δημιούργησε ευκαιρίες.

Το 1-0 έγινε στο 47’ όταν ο Μεζίνι επιχείρησε σέντρα, η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος και αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλο που την είδε να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

Στο 75’ ο Νεμπεγλέρας έβγαλε τον Κουρούμαλο στα αριστερά, ο τελευταίος επιχείρησε σέντρα και ο Παλάσκας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 σφραγίζοντας έτσι τη νίκη της ομάδας του.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Περήφανος (50’ Μανιώτης), Οικονόμου, Μεζίνι, Τλούπας, Νεμπεγλέρας, Ρέψης (75’ Σβερκούλης), Παλάσκας, Βούλγαρης (70’ Κακαζούκης).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπαμπάλης, Κουρούτσαλης, Εμμανουήλ, Καραγιώργος, Μανάκας, Θώμος, Κοταρέλας, Πατσιωτός, Σπανός (40’ Κανδύλας), Τσιαντούλης (65’ Τάσιος, 70’ λ.τ. Μηνάς).

ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Τη νίκη της ημέρας και τη δεύτερη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Δόξα Αργυροπουλίου, μέσα στο Μακρυχώρι, με το εκπληκτικό 6-2 επί του τοπικού Αετού. Μία νίκη με παρενέργειες για τους γηπεδούχους οι οποίοι εκτός από το χαμένο βαθμολογικό έδαφος έμειναν χωρίς προπονητή, αφού μετά το παιχνίδι ο τεχνικός Βασίλης Νάρης και η διοίκηση του συλλόγου έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Όλα έγιναν στο β’ ημίχρονο. Στο 46’ο Κούλπας των φιλοξενουμένων κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μπαχτσιβάνος ΙΙ αλλά ο τερματοφύλακας Πουτσιάκας απέκρουσε.

Στο 55’ ο Χατζής με κεφαλιά έγραψε το 0-1, ενώ στο 57’ ο Τσούτσας μετά από ωραία ενέργεια και σουτ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων.

Η απάντηση του Αετού ήρθε στο 59’ όταν Φούντας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και μείωσε σε 1-2.

Στο 68’ ο Γκαμπέτας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια χτύπησε στην πλάτη του τερματοφύλακα Μπαχτσιβάνου Ι, ο οποίος τελικά την μπλόκαρε. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος και έπρεπε να καταλογισθεί γκολ, όμως ο αρμόδιος βοηθός διαιτητή είχε αντίθετη άποψη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Αετός έφτασε ξανά πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Αβέλλας έχασε τετ α τετ.

Στο 70’ ο Ριζούλης με σουτ έγραψε το 1-3, στο 74’ ο Κόκκορας ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-4, στο 76’ ο Κούλπας σημείωσε το 1-5, ενώ στο 78’ ο Τσούτσας πέτυχε το 1-6. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 86’ με τον Μπαχτσιβάνο ΙΙ, ενώ το τελικό 2-6 διαμόρφωσε στο 90’ ο Αβέλλας.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Νάρης): Πουτσιάκας, Μπουζώνας, Χριστιανίδης (81’ Γκουγκουλιάς), Τίκος, Δάσσιος, Παυλόπουλος, Γκαμπέτας, Τζίκα (62’ Αβέλλας), Φούντας, Γκαραλιάκος (79’ Κουσιάς), Τέας.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Ι, Μπαχτσιβάνος ΙΙ, Καρράς, Μπουζούκας, Κούλπας, Μάρκου, Τσούτσας Α., Ριζούλης (71’ Σιαμαντούρας), Σχοινάς (62’ Κόκκορας), Ζάχος (81’ Τσίτσιας), Χατζής.

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟ

Τους πρώτους τρεις βαθμούς της φετινής περιόδου πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ο οποίος έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Λάρισας 2012 με 2-1.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τζιούργκανος, ως τελικός αποδέκτης επιθετικής ενέργειας των γηπεδούχων άνοιξε με πλασέ το σκορ (1-0), ενώ στο 7’ ο Καραγκούνης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κόκκινο διπλασιάζοντας τα τέρματα του Οικονόμου. Στη φάση αυτή ο Κόκκινος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Λάρισα 2012 προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μειώνοντας το σκορ το οποίο πέτυχε στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Παντ. Φλώρου (1-2). Ο ελάχιστος χρόνος που απένεμε δεν της έδωσε τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο.

Με το σφύριγμα της λήξης κάποιοι φίλαθλοι της Λάρισας 2012 εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία του κ. Κουκούλη (εξέφρασαν παράπονα και για πέναλτι στον Τσιάκο), αλλά τελικά κλήθηκε η αστυνομία για προληπτικούς λόγους.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Μιφτάρι (57’ Σακοράφας), Λεβέντης, Σαπάκος, Μόσχος, Παπαγιαννούλης (62’ Καραΐσκος), Παληγιάννης, Χάμος, Τζιούργκανος (46’ Ζιάκος), Καραγκούνης, Γκαμπέτας.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Αργυρούλης): Μ. Γεωργούλας, Β. Φλώρος, Μάντζας, Παντ. Φλώρος, Παν. Φλώρος, Π. Κίτσιος, Δ. Κίτσιος, Θ. Γεωργούλας (63’ Ταστεμερίδης), Κόκκινος, Τσιάκος, Βασιλείου (46’ Λιάκος, 74’ λ.τ. Σκέντζας).

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Συναρπαστικό σε εξέλιξη ήταν και το παιχνίδι στο Καλοχώρι, όπου ο Φαλανιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-3 επί της τοπικής Αναγέννησης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16’ με κοντινό πλασέ του Παπαγεωργίου, για να ισοφαρίσουν στο 32’ οι γηπεδούχοι με τον Τσιάτα, ο οποίος δέχθηκε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή με την πλάτη προς το τέρμα, γύρισε με πολύ ωραίο τρόπο και πλάσαρε Η Αναγέννηση έφτασε στην ανατροπή στο 38’ με τον Πούτα που έγραψε το 2-1, όμως λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος ο Παπαγεωργίου με πέναλτι (καταλογίσθηκε σε χέρι) ισοφάρισε σε 2-2.

Με νέο πέναλτι στο 61’ που κέρδισε ο Πανταζής και εκτέλεσε ο Βαρσάμης, ο Φαλανιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ (2-3), για να ισοφαρίσει το Καλοχώρι επίσης με πέναλτι στο 63’ με σκόρερ τον Πούτα.

Το τελικό 3-4 που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 76’ ο νεοεισελθείς Ι. Αλατάς με κοντινό πλασέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με τους Μπούνα (28’) και Έξαρχο (60’).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Ταχτιντής): Μαρδάνης, Δούρος (57’ Λιούσκας), Κόκοβας, Νεστορίδης, Παραφέστας, Έξαρχος (65’ Βράκας), Τσιαντούλης, Μπούνα (72’ Ντάλλας), Τσιάτας, Σπυρόπουλος, Πούτας.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Καλαμάτας, Φατούρας, Μαχαίρας, Αλατάς Δ., Τσάκε, Λυγούρας, Βαρσάμης, Πανταζής, Κόκκινος Στ. (72’ Αλατάς Ι.), Παπαγεωργίου (78’ Κολοβός), Κόκκινος Ι. (87’ Νίκας).

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε στη Φαλάνη ο Δωτιέας Αγιάς, επί του τοπικού Σμόλικα με 2-1 μετά από ανατροπή. Οι γηπεδούχοι όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, αν και προηγήθηκαν στο σκορ, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη και έμειναν μετά από δύο αγωνιστικές με μηδέν βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Η χθεσινή αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Υπήρχε πολύς εκνευρισμός, εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στους πάγκους, συνεχόμενες διαμαρτυρίες για τις διαιτητικές αποφάσεις και μια διαιτησία που υπέπεσε σε λάθη.

Ο Σμόλικας ξεκίνησε το παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Σκούπρα μετά από πάσα του Β. Τανάια.

Η συνέχεια ωστόσο για τους «πράσινους» δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο Δωτιέας κυριάρχησε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ανέπτυξε επιθετικές πρωτοβουλίες και κατάφερε στο 21’ να ισοφαρίσει με τον Παππά, ο οποίος δέχθηκε πολύ ωραία πάσα από τον Ν. Γούτο, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και μπροστά από τον τερματοφύλακα Μόρα, που επιχείρησε έξοδο για να τον παρεμποδίσει, με ψύχραιμο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μία ακόμα καλή στιγμή με τον Παππά είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 25΄, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Τσατσαλίδης έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ και πολύ μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν κακό. Τα νεύρα, οι διαμαρτυρίες αλλά και κάποιες προσωρινές διακοπές δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Ο Σμόλικας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί κάποιες ευκαιρίες, όπως στο 61’ με τον Β. Τανάια και στο 67’ με τον Γκαλμπογκίνη, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα. Το ίδιο επαναλήφθηκε στο 74’ και στο 75’ σε δύο διαδοχικά κόρνερ, με τον Κωτούλα να επιχειρεί την πρώτη φορά προβολή και τη δεύτερη κεφαλιά, όμως οι αμυντικοί του Δωτιέα αποσόβησαν τον κίνδυνο προ της γραμμής.

Τελικά δύο λεπτά αργότερα ο Τσατσαλίδης ήταν αυτός που έδωσε τη λύση για τον Δωτιέα. Ο Γιαννακός από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Αγιώτης έμπειρος επιθετικός πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (1-2).

Για δεύτερη κίτρινη κάρτα σε χέρι του Β. Γούτου διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 80’, στο 81’ ο Τσατσαλίδης έφυγε στην κόντρα, αλλά δεν ολοκλήρωσε όπως θα έπρεπε την προσπάθειά του, κερδίζοντας κόρνερ, μετά την εκτέλεση του οποίου, ο ίδιος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 83’ ο Ραμάι έπιασε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 87’ ο Ν. Γούτος προσπάθησε με κεφαλιά να διώξει την μπάλα, όμως του έγινε φάουλ. Ο διαιτητής κ. Ι. Ντελέζος δεν καταλόγισε την παράβαση, το παιχνίδι συνεχίστηκε, η μπάλα κατέληξε στον Κολοβό που κινήθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, από πλάγια θέση και προς τη γραμμή του άουτ. Ο διαιτητής βλέποντας στο έδαφος τον παίκτη του Δωτιέα, που είχε χτυπηθεί στο κεφάλι, σταμάτησε τη φάση, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να σημειωθούν νέες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τον Δωτιέα Αγιάς να διατηρεί το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το τέλος και να φτάνει στην πρώτη του φετινή νίκη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ι. Ντελέζος (δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα) με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Σπανούλη (χωρίς προβλήματα).

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Κακανούλιας): Μόρας, Δολιάνης, Μανακούσιος, Κολοβός, Τσιρβούλης, Χ. Τανάιας (46’ Κωτούλας), Παπαδάμος (46’ Γκαλμπογκίνης), Σκούπρας, Κακαβίτσης, Β. Τανάιας, Κόκρας (80’ Δάσσιος).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τσώτσος): Φαρμάκας, Β. Γούτος, Τσακάλι, Σούλι, Νάτσης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ραμάι, Παππάς, Μπόντε (70’ Γιαννακός), Ν. Γούτος.

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΕ

Ένα ακόμα «διπλό» με ανατροπή σημειώθηκε στο Βλαχογιάννι όπου ο ΠΟΕ επικράτησε της τοπικής Δόξας με 2-1, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πετκολάι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με το σουτ του Δ. Κοντοθανάση μετά από εκτέλεση κόρνερ, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 62’ με εντυπωσιακό φάουλ του Πετκολάι από τα 35 περίπου μέτρα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 67’ με νέο δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Σημαντικές ευκαιρίες για τη Δόξα είχαν οι Γκουρομπίνος (9’), Λιόλιος (15’, 60’) και για τον ΠΟΕ οι Τσιάγκος (4’, 18’, 70’) και Ματούλας (15’, 30’, 80’).

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Μπρέλλας, Αλεξίου, Βάλλας, Σουφχάρας, Αθανασούλης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Βρ. Κοντοθανάσης (72’ Θανασούλης), Ζηρδέλης (80’ Αναγνώστου), Δ. Κοντοθανάσης, Γκουρομπίνος (72’ Γεωργαντζάς).

ΠΟΕ (Γκαδρής): Μαστοροδήμος, Μπούσιας, Μπαλαμούτης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Καραμάνος (83’ Πάτσης), Μηνάς (80’ Μάρκου), Πετκολάι, Τσιάγκος, Ματούλας, Νικολαΐδης (46’ Τσένος).

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας η οποία επιβλήθηκε του Αστέρα Τυρνάβου με 3-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με το πλασέ του Κουρούκα, στο 58’ ο Λουκανίκας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 61’ ο Κορλός ανέβασε το δείκτη του σκορ 3-0. Στο 82’ο Δημητρέλης είχε οριζόντιο δοκάρι, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 89’ ο Σπ. Γκαραγκούνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αετού αφιέρωσε τη νίκη της στον Σιούτα που τραυματίστηκε στο 25’ και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηιωαννίδης, Ευαγγελούλης (67’ Τασιούλης), Υφαντής, Σιούτας (25’ λ.τ. Κορλός), Λουκανίκας (75’ Ανδριανόπουλος), Κουρούκας, Δημητρέλης, Αντωνόπουλος, Πρίφτης, Πολύζος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Δοδοντσάκης): Μπαντής Βαλ., Πάσιος Β., Γκαραγκούνης Βαλ. (46’ Μαυρίδης, 75’ Καρακώστας), Λάζος Γ., Καρατζούνης, Γκαραγκούνης Χαρ., Γκαραγκούνης Σπ., Τσακίρης Χρ. (65’ Δ. Γκαραγκούνης), Γκαραγκούνης Ελ., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

Έστω και με το φτωχό 1-0 ο Τύρναβος πανηγύρισε χθες την πρώτη του φετινή νίκη επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 35’ με αυτογκόλ όταν μετά από φάουλ του Καρακάνου, ο Παπαμάνος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Ένα επικίνδυνο φάουλ του Κυριάκου στο 20’ καταγράφηκε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, ενώ για τον Τύρναβο ο Γανός είχε δύο δοκάρια στην επανάληψη.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας): Γραβάνης, Αυλογιάρης, Ροντούλης, Πρατσίλας, Καρακάνος, Γκαμπέτας, Γανός, Ντονούδης (60’ Απ. Καλέσης), Γκαντρής (85’ Βλιώρας), Τζιόλας, Κατσιάνας (70’ Τσακνάκης).

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Καφφές): Παπαδημητρίου, Καλτσάς (40’ Χασιώτης), Ζαφειρούλης, Παπαμάνος, Αλεξανδρής, Μπατζέλας, Βενέτης, Αρσένης (25’ λ.τ. Κολιοφούτης), Κατσαμάκας (60’ Θεοχάρης), Μπελάγιας, Κυριάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass